Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: Dragon: Panzer IV Ausf.D Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 09:20
Orjinalini yazan: Emroglan

Orjinalini yazan: Farhad

Yorumlarynyz için te?ekkürler. Evet boya dökülmelerini baya abartmy? oldu?umu kabul ediyorum. Ylk denemede böyle bir sonuç oldu maalesef ancak model daha bitmedi. Bazy çözümler için çabalayaca?ym.

Metal paletleri Blacken-it uygulamasy sonucunu hemen göstermek için yayynladym. Hem paletlerde hemde modelde daha çok yapylacak i? var...

Zaman buldukça tekrar üzerinden geçeçe?im. Emre senin modellerden daha uzun zamanda bitecek, zanedersem bir modeli en uzun zamanada bitirebilen modelcilerden biri olaca?ym bu gidi?le.

Herkese iyi modeller,

Farhad

Ehem... Herkes rütbesini bilsin :) "Yyllara yaygyn modelcilik" konusunda az rakip tanyrym. Üstelik ben bu kadar detayly da u?ra?mamaktayym, da?ynyk dikkatliyim.

Benim boya dökülmelerindeki yapaylyktan kastym, büyük olmalary de?il. Kenarlary oldukça pürüzsüz ve bir dökülme görüntüsüne sahip de?iller. Boyanmy? bir kamuflajdan pek farklary yok gibi. Benim fikrimce, e?er seni de kastyrmayacaksa, bu dökülmelerin çevresinde çaly?yp sanki boya çatlamy?, a?ynmy? ve dökülmü? gibi yaparsan çok gerçekçi ve çölde cylky çykmy? bir araç ortaya çykartabilirsin.

Ayryca Blacken-It gibi ?eytan icatlaryyla modelcilik synyrlaryny yükseltme te?ebbüsünüzü de ?iddetle kynyyorum Farhad Bey, ayyptyr :)

Hiooooopp!!! Noooluyor? Bu konuyu tekrar açmayalym isterseniz Emre bey karde?im! Bak 1998'den beri tezgahta duran StuG var(üstelik Witzie'yle beraber i?imiz, hatta onun modeli, bana neyse:P) bozu?uruz! ?ahsyma ait bir tomar da uçak ve figür yary boyaly beklemekte masanyn üzerinde. A?yrlyk konusunda iti?meyiniz benimle Emre bey!!!
Consume Ergo Sum
IP
Lt von Witzland
Üye
Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Lt von Witzland Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 09:40
Ben o StuG bitti biliyordum :) Hatta en son "olmady bu böyle ben bunun kamuflaj paterniyle oynayaca?ym" dedi?imde artyk bitmi? oldu?u, dokunmamam gerekti?i yönünde fikir beyan etmi?tin. Ama o tarihten beri yarym düzine kadar T34+KV1 bekliyor olabilir ama saymadym :)
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 09:49
Yalym, konuyu da?ytmaYALIM! Bakynyz az rakip tanyrym demi?im, rakip tanymam dememi?im, anlaYALIM! A?yrlykla insanlary tehdit etmeYALIM!
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 09:59
Orjinalini yazan: Lt von Witzland

Ben o StuG bitti biliyordum :) Hatta en son "olmady bu böyle ben bunun kamuflaj paterniyle oynayaca?ym" dedi?imde artyk bitmi? oldu?u, dokunmamam gerekti?i yönünde fikir beyan etmi?tin. Ama o tarihten beri yarym düzine kadar T34+KV1 bekliyor olabilir ama saymadym :)

Ben boyasy bitti dedim, hani dekal? Hani palet? Ruslary adamdan, pardon modelden saymyyorum onlar ba?tan bitik:P
Consume Ergo Sum
IP
Lt von Witzland
Üye
Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Lt von Witzland Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 10:49
Var onun paleti (hem de 2 syra, Allah'yn i?i i?te), dekal meselesine girmeyelim... :) Neyse konuyu da?ytmayalym ;)
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 10:53
Arkada?ym konu Pz IV de?il mi? Bizimki de ayny ?ase, ne var?:}
Consume Ergo Sum
IP
<< Önceki Sayfa   3