Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: MB Actros | |
Yazar | Mesaj |
truckmania
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Konu: MB Actros Gönderim Zamanı: 17/09/2007 Saat 15:32 |
Merhaba arkada?lar uzun zamandyr ara verdi?im model çaly?malaryma Mercedes-Benz Actrosla devam ediyorum.Bu model daha yeni çykan bir model MB black edition diye geçiyor fakat ben onu white edition:)) olarak yaptym gayet güzel sorunsuz bir kit italeri kendini geli?tirmeye ba?lady heralde kalyp problemi falan pek olmady her?ey gayet güzel gitti y?yklar hariç bitirdim y?yklary daha yapmadym çünkü ?effaf boyam yok oldukça detayly yapmaya çaly?tym i?te bir kaç detay
-yedek lasti?i parçalanmy? telleri çykmy? olarak yaptym -telsiz plakalary koydum plakalarda küçük karde?imin ady yazyyor decaller tamamem onun istedi?i gibi yapyldy aslan kaplan resimleri falan onun zevki ben kary?myyorum:)) -ön cama çatlak yaptym çatlak yayylmasyn diye bozuk parayla yuvarlak çizmi?ler:)) -direksiyon ah?ap arabanyn içi halyflex kaply yatak yorgan koydum -ön konsolda tyrcy amcamyzyn peçetesi var -extra sis farlary koydum gerçek tyrlardada çok i?e yaryyo gece ormanlardan falan geçerken güzdüz gibi yapyyo -kendi antenimi yaptym italerinin verdi?i biraz kysa -motoru eskitmeli ve eksoz borulary pasly ayryca kabinin altyda eskitmeli beyaz boya -hava hortumlary yapyldy -pleyti bu hale ben getirdim italerinin verdi?i çok dandik önce onun altyny biraz oydum bi ufak plastik parçasyny zymparayla ?ekil verdim pleytin kancasy oldu üstünüde puttyle düzle?tirdim gerçek pleyt gibi gözüküyor -plakasy türk 16 YMY 54 aynalar krom decal kaply onu zaten üretici veriyo ben sadece yapy?tyrma kysmyna baktym:)) -mazot deposu alttan darbe almy? biraz bükülmü? -sunroofun camyny bulanyk yaptym hava ?artlaryndan güne? ya?mur kendinden geçmi? gibi oldu son olarak yapylmasy gereken bazy ?eyler var eksozun çyky?yna mat siyehla kurum efekti yapycam bide bazy yerlere ya? boya pas gibi ufak tefek eskitmeler falan olucak ama onlary y?yklarla beraber yapycam son foto masam i?te her?ey o küçücük masanyn üzerinde cereyan ediyo:)) ?imdilik bu kadar bütün modelci dostlaryma iyi çaly?malar... df |
|
FunXteR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/11/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2007 Saat 21:36 |
harika olmu?,
|
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2007 Saat 22:28 |
Elinize saglik.. Bir kac önerim olacak..
Mercedes Yildizinida boyamalisiiniz.. Jantlar bojansa daha iyi olur bence.. Motor fazla eskitilmis gibi duruyor.. Sanirim arka camurluklari kullanmamissiniz? Yakit tanki ile tanki tutan kelepcelerin rengini farkli yapsaymissniz, daha dikkat cekici olurmus.. Bunlarin disinda, eklediginiz detaylarla, oldukca hos bir model olmus, elinize saglik tekrar.. |
|
truckmania
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2007 Saat 15:42 |
te?ekkürler önerileri dikkate almaya çaly?yyorum her zaman fakat mercedesin yyldyzy gözüme fazla büyük gözüküyor o yüzden boyamadym birde atölyem olmady?y için özellikle boyada çok detaya girmiyorum bu arada freeman senin kyrmyzy actrosta çok güzeldi o model transportta çok tutuluyor özellikle az yakty?y için ?u anda daf xf yapyyorum onu full kromaj yapycam jantlar yakyt tanky özellikle eksozu yukarydan vericem amerikan eksozlary gibi artyk onda bol bol kromaj görücez:)) iyi çaly?malar...
Düzenleyen truckmania - 18/09/2007 Saat 15:43 |
|
truckmania
Gönderim Zamanı: 21/04/2008 Saat 18:56 |
evet haklysyn yeni modellerde ön arka bütün dingiller körüklü ama bu biraz daha eski oluyor normal makasly yaprak yayly ön dingili var.be?endi?in için te?ekkürler gerçi bu model pek bi ele?tiri almady baya önce yapmy?tym ama sa?ol yinede unutmu?um hatyrladym:))
Düzenleyen truckmania - 21/04/2008 Saat 18:56 |
|
enfexion
Üye Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2008 Saat 19:06 |
güzelçaly?ma tebrik ederim...
|
|
truckmania
Gönderim Zamanı: 24/04/2008 Saat 13:44 |
te?ekkürler...
|
|
altay ugurlu
Üye Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2008 Saat 14:55 |
çok güzel bir çaly?ma olmu? elinize sa?lyk.
|
|
truckmania
Gönderim Zamanı: 19/05/2008 Saat 16:33 |
çok saolun te?ekkürler yenileri ve daha güzelleri yolda ?u anda yeni bir kamyon römork yapyyorum aracy bitirdim ama dorse kaldy onuda yapynca göndericem siteye deste?iniz için te?ekkürler...
|
|
FB1907
Üye Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
Gönderim Zamanı: 20/05/2008 Saat 10:27 |
tebrikler süper görünüyor.
|
|
truckmania
Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 11:33 |
eyvallah yeni olarak bir scania r 500 v8 yaptym uzun ?aseli kamyon römork versiyonu rengi metalik mavi dorseyi bitirince oda di?erlerinin yanynda yerini alycak çok te?ekkürler herkese iyi çaly?malar...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |