![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin bunun dekali mekali yokmu?
Selam |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Var, üzerinde i?te :)
Sadece burunda ve arkada seri numarasy ve küçücük bir yyldyz var, ondan görünmüyordur. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
ben ama görüyurm bazy kitaplrda falan gördüm bu abramslarn körfezde mesela ordakilerin böyle resimler faln çiziyolar tarete mesela körfezdeki abramsalarda gördüm bu kitten öyle yapy?tyrmalar çykmyyomu yada sade olarakmy çykyyo kutudan ba?ka yokmu decaly faln...ortaavrupa olarakmy bu mrdc kamufle
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Emre. Birkaç foto daha rica etsek...
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Var, üzerinde i?te :) Sadece burunda ve arkada seri numarasy ve küçücük bir yyldyz var, ondan görünmüyordur. Foto?raflardan pek belli olmuyor olsa gerek neden acaba :D |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Batur bey geçmi? olsun :)).
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
sagolun...kamufleyi görünce öle gönül isterki bide varga kyzy olsun biyerlerinde...kolaylyklar dilerim,kutlu olsun 19 mayys türkçe bilmeyn gençlik bayramy,hayyrlara kar?y
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Güzel olmu?. Temiz çaly?ma aferim. :) Sa?ol Aygün Üs.tadym, takdiriniz için her ?eyi yapyyorum efenim. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk emre abi.
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
bendeniz sovuk sava?a ilgi duyar olarak ellerine sa?lyk dilerim nede güzel gitti çaly?man.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
elineze sa?lyk. Güzel bir model çykmy? ortaya.
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
emeginize saglyk.çok güzel görünüyor
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |