![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/05/2008 Saat 13:11 |
Y? yo?unlu?unun ardyndan hemen maketlere daldym , stokta bayadyr yapyn beni diyen bu kite giri?tim.Önce resimler.
Tora Bora ![]() ![]() ![]() Metal namlu ve mermiler ekstra ama magic traks bu kitte yok. ![]() ![]() ![]() Bakla palet mevsimide gelmi?ti. |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
kiti nerden temin ettiniz acaba?
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Lucky modelden almy? idim.
Selamlar |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Bunun normal Dragon versiyonunda magic track çykyyor. Expo versiyonlary özel ve daha pahaly iken magic track koymamalary bir garip. Bu Dragon'nun nerede ne yapaca?y beli olmuyor!!
Yyi maketler Düzenleyen KFKF - 05/05/2008 Saat 10:04 |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
bilgilendirmeniz için te?ekkür ederim.
kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Gene dragon göz korkutmak için bolca parça vermi? ama bir ço?u kutuda kalyyor.En zorlu kysmy paletler.
![]() ![]() Paletleri üst bölümü yapy?tyrmadan red brown ile boyadym. ![]() ![]() ![]() Daha önce almy? oldu?um bu detay setindeki parçalary boyayarak yola devam ediyorum. Selamlar ![]() |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kite bu aksesuar seti yaky?yr! Plaetleri önce boyamy?synyz sonradan tekerleklerin çevresindeki kauçuklary siyaha boyamak zor olmasyn?
Farhad |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Kolay i? yok tabiki buda zor olacak
Selam. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Ylk resimdeki top nedir?
Kolay gelsin. Kutu vitrinin üzerinde dura dura tozlanyyordu. Sonunda bitmi? ?ekilde de görece?iz. :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
gerçekten b resin set sherman a çok hava katar.
merakla bekliyorum bitmi? halini. kolay gelsin... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar kolay gelsin.
Kuledeki döküm görüntüsünü siz mi yaptynyz yoksa kutudan bu ?ekilde mi çykyyor? |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Ylk resimdeki top nedir? Kolay gelsin. Kutu vitrinin üzerinde dura dura tozlanyyordu. Sonunda bitmi? ?ekilde de görece?iz. :) Ya Dragon ya Trumpeter'yn yeni çykardy?y sFH 18 150 mmlik olan howitzer. Taryk abi bu ara güzel kitlere geçit töreni yaptyryyor. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Kule dedim ama "turret" denen kysmy kastettim yanly? olmasyn:)
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
(Hoooop, hemen forum ukelasy gelir ve maydonoz olur) Turret zaten yakla?yk olarak kule demek Angl-Lazca'da, merak buyurmayynyz. Bu arada gövde ve taret üzerindeki yazy ve seri numarasy benzeri çykyntylar hakkaten orda var my?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
var..m60'da falanda var hatta..sakyn zymparalamayyn firmanyn basty?y seri numarasy falan diye
![]() Düzenleyen Batur - 18/05/2008 Saat 00:48 |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
(Hoooop, hemen forum ukelasy gelir ve maydonoz olur) Turret zaten yakla?yk olarak kule demek Angl-Lazca'da, merak buyurmayynyz. Bu arada gövde ve taret üzerindeki yazy ve seri numarasy benzeri çykyntylar hakkaten orda var my? Tamiya'nyn M4A3 Sherman kitinde gövde de bu seri numarasy kabartysy bulunuyor. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
evet challangerin taretindede bu numaralardan mevcut.
bende acemilikten nerdeyse zymparalyyodum.son anda enes arkada?ymyz engelledi. kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel kitmi?, HVSS sherman. Stowage set deki bütün yvyry zyvyry bu modele eklerseniz süper olur kanatindeyim. Yyi Çaly?malar.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |