![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
elyesa84
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/05/2008 Saat 11:09 |
slm ben orhan hayrany oldu?um kaplan filonun web sitesini yapyyorum ana sayfayy yaptym adres www.192kaplanlar.com ziyaret etmeniz ve göz atmak isteyenler bakabilir
|
|
![]() |
|
YIGITT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?ym siteyi içerik bakymynda doldur önce, sadece ana sayfadaki resmi görmekle sitenin tyklanma sayysyny gereksiz artyryyorsun. Bo?una reklam yapma
|
|
Bende pilot olmak isterdim... ama Şimdi maketleri ile oyalanıyorum.
Bundan da büyük zevk alıyorum. |
|
![]() |
|
elyesa84
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
reklam yapmyyorum dostum reklamada ihtiyacym yok sende birdaha bakmazsyn ben siteyi komple bitirdim demedim
mesaja iyi bak ben kendi hobim diye yaptym sen tyklayynca para kazanmyyorum yi?it bey bilmem anlatabildimmi Düzenleyen elyesa84 - 11/05/2008 Saat 12:30 |
|
![]() |
|
hakanoncul
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Bir Balykesir'li olarak eme?inize ve ellerinize sa?lyk,ba?arylarynyzyn devamyny dilerim ama ba?langyç olarak bir kaç resim daha ekleyebilseydin ke?ke daha güzel olaca?yna eminim, kolay gelsin.
|
|
Hakan Öncül-Balykesir
Her uçak yere iner önemli olan nasyl indi?idir!!!! |
|
![]() |
|
elyesa84
![]() ![]() ![]() |
HAKAN BEY YNANIN ÇOK GÜZEL OLACAK ELYMDE SÜPER RESYMLER VAR EEN KISA ZAMAN DA EKLEYECE?YM SABRINIZA TE?EKKÜRLER
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |