![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/05/2008 Saat 17:27 |
Arkada?lar cahilli?ime verin...
Nedir bu "Revell Point" denen hadise... ne i?e yarar? yenir mi içilir mi? |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Revell 50. (miydi ?) yyly için çykardy?y bir hadiseydi.
O puanlary kutunun içinden çykan ka?ydymsy bir?eye yapy?tyryp yollayynca ti?ört ?apka vs gibi hediyeler kazanyyordunuz. |
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
bitti o kampanya..2 sene önce filan yaptylar. sanyrym puanly kutular ülkemizde satylmaya ba?landy?ynda zaten kampanyanyn sonlary gelmi?ti. açykçasy pek öyle elle tutulur hediye filan da vermediler. ?apka ti?ört poster vs vs...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Vallahi ben Revell T-shirt'ü isterdim, hatta bir miktar da biriktirmi?tim ama kampanya bitti:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Revell in sitesinden satyn alabilirsin :D
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
ANA!!! Derhal bakyyorum!!! Te?ekkürler...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |