![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Olsun önemli de?il yeterki okuyun karde?im ama diploma olarak okumayyn insanlyk namynada okuyun güzel yerlerede gelirsin in?allah. :)
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
abi her?ey bir emek ürünü begenilmemse bile eme?e saygy olmasy gerekir bence. her maket yorumu hakediyo bence
|
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
yaw bende enfexion un m47sini aryyorum bir saattir:)
|
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: enfexion
abi her?ey bir emek ürünü begenilmemse bile eme?e saygy olmasy gerekir bence. her maket yorumu hakediyo bence Yyi i?te,kötü olmu? demek de bir yorumdur. |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
do?ru diyorsunuz idris bey ben kötü yorum yaplymasyn demedimki. tabiki eksik gördü?ünüz yanlaryny söyliyeceksiniz.benim dedi?im makete yorum yapylmasy yönünde.
maketi koyan ki?i yorumuda bekler bence :D bence her maket yorumu hakedir .maket iyi yada kötü olsun.. |
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
yorumlar için çok te?ekkür ederim... o çamurluklary yeniden siyaha boyayp zincirleride eskitip arka makaradaki ipi de düzeltip yeni fotolary koyucam...
yorum konusuna gelince... bence her ba?ly?a yorum yapylmalydyr bir insan nekadar kötü model yapsada onu yapmak ve bu siteye koymak için bir emek harcamy?sa bizde bir iki satyr bir?ey yazsak elimize yapy?maz heralde diye dü?ünüyorum... zaten bu sitenin amacyda yeni modelciler yeti?tirip onlary cesaretlendirerek eksiklerini ö?reterek en mükemmeli bulma çabasy de?ilmidir? |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Enewwss
yorum konusuna gelince... bence her ba?ly?a yorum yapylmalydyr bir insan nekadar kötü model yapsada onu yapmak ve bu siteye koymak için bir emek harcamy?sa bizde bir iki satyr bir?ey yazsak elimize yapy?maz heralde diye dü?ünüyorum... Fakat her maketin altyna da güzel, :D, güzel olmu?, güzel görünüyor vs. gibi yorumlar yapmak da mesaj kirlili?inden öte bir?ey olmasa gerek. :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
aygün abi bizim kastetti?imiz ?ey o de?il. yorumun iyisi kötüsü olmaz .yorum dedi?in o maket hakkyndaki dü?üncelerinden ibaret de?ilmi?
benim ve enesin bahsetti?i : bir maket hakkynda iyi yada kötü yorum yapylmasy .kötüyse nerde kötü yapyldy?yny ve nasyl yaylmasy gerekti?i söylenmesi.ama tabi ?u da bir gerçek kimse yorum yapmakla zorlanamaz. neyse ortamy germiyelim. ben maketimi yaparym yorumlarda isteyenlere ait. kolay gelsin..... |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmu?,tadyndan yenmiyor,eline sa?lyk,modelcilikte son nokta ve bunlara benzer her türlü mesaj özelden yollanabilir.
Bu tip yorumlaryn maketçili?e en ufak katkysy yoktur. |
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
ya ben anlatamyyorum.iyi yorum demiyorum ben.yorum yorumdur.önemli olan o emege kar?y bi?eyler sölemek.
ayryca bu konuyuda uzatmayalym lütfen.. |
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
yorum diyince neden hep "oww süper olmu?" türünden laflar anla?yldy acaba? ayny ?ey halkymyzyn ele?tiri kelimesini sadece olumsuz yaplan yorum anlamynda sanmasynda da görülüyor...
ben diyorum ki: ba?lyk yorumsuz kalmasyn... iyide kötüde tüm yorumlar yapylsyn... bunlar forum kirlili?ine falan yol açmaz merak etmeyin... ayny zamanda modelcinin kendine daha çok güvenmesini ve modele daha hevesli hale gelmesini sa?lar... bencede bu konunun uzatylmasy artyk abes kaçmakta... sonra forum kirlili?i olur... |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Enewwss
bencede bu konunun uzatylmasy artyk abes kaçmakta... Hangi konunun? Yorum yapylmasy my? Gaz mesajy my? Tank konusu mu? |
|
![]() |
|
Enewwss
![]() ![]() ![]() |
ortada gaz mesajy diye bir konu yok oda nerden çykty? yorum konusunu diyorum böyle gereksiz tarty?malara girmeyelim maketi görüyo herkes isteyen yorum yapsyn isteyen yapmasyn artyk diyece?im ba?ka söz yok bu konuda.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |