Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Bf.109G-10, evet yine! | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: Bf.109G-10, evet yine! Gönderim Zamanı: 05/05/2008 Saat 12:30 |
Hobby Boss isimli güzide firmanyn ilginç kitlerinden biri olan 1/72 Bf.109 G-10 kitini, yurt dy?yndan yapylan bütün uyarylara ra?men kendim görmek istedim ve sipari? ettim. Geçen hafta elime ula?ty. Ylginç bir model. Daha önce yapmy? oldu?um He-162 kitinden oldukça iyi. Yine de komik ikilemler içermekte. Örne?in kitte 3 çe?it ön, iki çe?it arka tekerlek mevcut ama alt kysymdaki anten ve flap a?yrlyklary(hmmm dümen a?yrly?y myydy yoksa?) yok. Biri açyk, biri kapaly olmak zere iki adet Erla Haube kanopi var ama ba?lyk syzrk parçasy yok. Kanopinin arka kysmy tatminkar düzeyde detayly ama önü tam anlamyyla yok. Bitti?inde sizi mutlu ediyor ama eksiklerini bildi?iniz için uyuz oluyorsunuz, ben oldum ordan biliyorum:} Hernayse, bu arkada?y uzun zamandyr yapmak istedi?im düz gri ?emalardan birini yapmak için feda etmeye niyetliydim. Ayny zamanda "Acaba 1 gün içerisinde bir uça?y bitirebilir miyim?" sorusunun da yanytyny bulmak için güzel bir deneme fyrsaty oldu?una karar verdim. NJG11'in(olmasy lazym) beyaz 44 numarasyny çe?itli kaynaklardan bulup çok da isabetli olmasyna özen göstermeden taklit etmeye çaly?tym. Gövde numaralary ve kuyruktaki çizgileri maskeleyerek denedim. Acele ile yapty?ym için pek iyi durmady. Foto?raflara bakarken de dün gece ba?yma gelen küçü?k boya kutusu kazasynyn da izlerinin model üzerine bula?ty?yny farkettim(evet kyrmyzy, evet sol gövde ve kanatta). Neyse çok yazdym, yeter...de?il mi... Not: Hayyr bitiremiyormu?um, kanopiden boya kalkty, kyrmyzylar oraya buraya bula?my?, DF Loop yok, kanat altyndaki (Sanyrym IFF gibi bir?eydi) anten yok. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
istatistik
Üye Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 05/05/2008 Saat 14:05 |
Luftwaffe de bu kadar 109 yoktu yahu! Yapa yapa bitiremediniz... Elinize sa?lyk sade ama güzel bir 109 olmu?. :) Birde spit yada zero alabilir miyiz? :)
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 05/05/2008 Saat 14:32 |
Bu daha 3. 1/72 109, 2. G-10. Hayyr alamazsynyz:} Daha yapylacak çok 109 ve fantezisi var. Spitfire'a gelene kadar.....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |