![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Çok ho? gerçekten.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler arkada?lar.
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
çok ho? olmu? hakan bey.eline eme?ine sa?lyk..
bu arada 3 ay önce bende bu kiti yapmy?tym ama benim ya? 17 daha :D kolay gelsin... |
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
vay be ne günlerdi
|
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
stuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan Bey,
Birincisi Revell kit, ikincisi hem de eski bir Revell kit. Bu cihazyn 1/32 ölçe?ini yaptym ben de. Evet. O da Revell. Gerçi daha siteye koymadym, bir kenarda bekliyor. Ama onda bile bu kadar i?cilik yoktu. Her?eyden önce eme?inize sonra da sabrynyza saygy diyorum. Çünkü burda önemli olan böyle bir cenazeyi alyp yere vurmadan bitirmek. Tebrikler. |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim. Seneler çok çabuk geçiyor... :)
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |