![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bugünü katyusha ile u?ra?arak geçirdim.
Yaryn sabah y?ykta çykacak eksikler hariç ?imdilik bitti gibi. ![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel oldu. Eline sa?lyk Ercan. Yedek lastik biraz parlyyor gibi sanki..
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan , ellerine Sa?lyk , güzel duruyor.Yalnyz Çamur'u birazcyk daha da?ytabilirmi?sin gibime geliyor.E?er ?u an var olan bölgelerdeki yo?unlu?u göz önüne alyrsak , di?er Çamursuz bölgelerdede hafif bulunmasynda sakynca görmüyorum.Bu benim fikrim tabiiki...Bana geeldi?inde muhakkak yanyndada getir.Bende benimkine ba?layayym gaza gelerek...
Düzenleyen heydrich - 12/02/2008 Saat 09:52 |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
uccpss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/04/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Çamurdan ziyade killi toprak gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
F-4 E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
kaptanym ne ho? seni böyle uzun bir aradan sonra görmek.Ka?an a katylyyorum,hatta biraz onada bula?tyr bi?eyler....ellerine sa?lyk,syrada ne var ?imdi sen onu söyle.Kal sa?lycakla....
|
|
![]() |
|
WRTBGS
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Yedek Lastik harici harika bir çaly?ma olmu?....
Eline eme?ine sa?lyk.... Makalesi olacak my bunun ? |
|
WRTBGS
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmu? özellikle çamur efekti
|
|
![]() |
|
YIGITT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Eskitme i?i resimde çok güzel duruyor, ama yedek teker hakkaten dikkat çekiyor, çok temiz, hiç tozlanmamy? gibi ...
Düzenleyen YIGITT - 29/04/2008 Saat 16:46 |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada bende yanly? görmediysem, bu aracyn fabrika çyky?ynda hata yapylmy?. Karanlykta nasyl ilerleyecek bu araç...?
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
Bloodsucker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerynyze saglyk guzel bir model olmu?.Yedek lastik konusuna deginilmi?.Bazen en küçük detaylary kaçyrmazken büyük parçalardaki duru? dikkatimizden kaçmakta.Tekerler konusuna deginecegim bende ön iki teker tamamen çamura bulanmy?ken-jantlary- sol arka teker ve sag arkadan ikinci teker içlerinde çamur bulunmamasy biraz ters olmu? gibime geldi.
iterlemez belki araç gece görü? cihazy ile donatylmy?tyr :) ?aka bir yana farlar kyrylmy? denebilir -ki rus araçlarynda sykça raslanan bir durum- ama sen istersen asitat yardymy ile far camy yapmaya çaly? derim en azyndan bir tanesinde.Daha bir gerçekçilik katarsyn modeline.Son bir detay daha benim açymdan motor sogutma kapaklaryny biraz daha kirletebilirsin.Tabi sana kalmy? bir durum.Tekrardan eline ve emegine saglyk. Düzenleyen Bloodsucker - 01/05/2008 Saat 10:34 |
|
Daha cokkk çalışmam lazım çokkkk
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Bloodsucker
Ydris abi belki araç gece görü? cihazy ile donatylmy?tyr :) ?? |
|
![]() |
|
Bloodsucker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Orjinalini yazan: Bloodsucker
Ydris abi belki araç gece görü? cihazy ile donatylmy?tyr :) ?? Pardon idris abi gecenin 3 de iterlemezi sen zannettim hemen düzeltiyorum.Ah ?u uyku nelere kadir :) |
|
Daha cokkk çalışmam lazım çokkkk
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |