![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Battle of Britain'i de nihayet izledim. Film boyunca sadece 2 Yngiliz uça?ynyn infilak etti?ini gördüm. Buna kar?y yakla?yk 20-25 alman uça?y infilak etti. Ama ne olursa olsun Heinkel He-111'e doydum.
Final Countdown'y tekrar izledim. - Efendim, tanymlanamayan uçaklaryn kimliklerini bulduk. - Neler buldun? - Yki Japon Zero'su efendim. - Yki neeeeeeeeeeee?:) (Filmi izlemeyenlere bu diyalog komik gelmez ama izleyenler eminim hatyrlar. Dr. Strangelove'da, Sovyet büyükelçi ile Amerikaly generalin kavga sahnesi kadar komik olmasa da, sava? temaly filmler arasynda en çok güldüren sahnelerden) Arada çocuklu?umu hatyrlarym diyerek ve imdb puanyna kanyp yeni çekilen Rambo'yu izledim. Tavsiye edebilece?im bir film de?il. Di?er yazylanlary da izlemekteyim. |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Artt
Saints and angels myydy? 2DS filmi vardy bir tane de. Saints and Soldiers. Malmedy'de geçen ve daha sonrasynda kendi hatlaryna geçmek isteyen Amerikan askerlerinin geçirdiklerini konu alan bir film. |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
Bende eskilerden iki, günümüzden 1 film eklemek istiyorum;
1. Film, The Hunters, Kore sava?y' nda me?hur Mig valley' de geçen ve F-86 pilotlary ile ilgili bir film. e?er Mig 15 olarak kullanylan F-86F leri saymazsak oldukça iyi bir film. Robert Mitchum ve Robert Magnum ba? rollerde 2. Film, Toko-Ri Köprüleri, Kore'de Amerikan uçak gemilerinden kalkan F-9 Panther' lerin kullanyldy?y sa?lam bir film. William Holden ve Grace Kelly ba?rollerde 3. Film, Intruder' in Uçu?u, 2004 yyly yapymy. Vietnam sava?y' nda Donanma uçak gemilerinde kullanylan A-6 Intruder' laryn konu alyndy?y oldukça hareketli bir film. Her üç film' de Türkiye' de DVD ve VCD formatynda bulabilirsiniz. Düzenleyen sharkcem - 20/04/2008 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Yüzba?y Korelli'nin Mandolini. Ytalyanlaryn Kefalonia adasyna çyky?lary ve Ytalya'nyn tesliminden sonra Almanlar ile aralarynda geçen olaylar. Çok sava? sahnesi yok, daha çok romantik hikaye i?leniyor.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: sharkcem
3. Film, Intruder' in Uçu?u, 2004 yyly yapymy. 2. bir film çevrilmediyse tarih 1991 olacak. |
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
3. Film, Intruder' in Uçu?u, 2004 yyly yapymy. 2. bir film çevrilmediyse tarih 1991 olacak. Yapym tarihi olarak VCD'nin üstünde 2004 Palermo Görsel ürünler A.?. yazyyor e?er bu film' in de?ilde VCD olarak yayyn tarihi ise i? o zaman de?i?ir. Ben, ayny filmi mi konu?uyoruz diye, kontrol edebilmeniz için oyuncularyn ismini yazdym: Danny Glover-Willem Dafoe-Brad Jahnson Düzenleyen sharkcem - 20/04/2008 Saat 16:13 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ayny film.
|
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
e?er Mig 15 olarak kullanylan F-86F leri saymazsak oldukça iyi bir film.
F-84F demek istedniz herhalde |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
3. Film, Intruder' in Uçu?u, 2004 yyly yapymy. 2. bir film çevrilmediyse tarih 1991 olacak. Yapym tarihi olarak VCD'nin üstünde 2004 Palermo Görsel ürünler A.?. yazyyor e?er bu film' in de?ilde VCD olarak yayyn tarihi ise i? o zaman de?i?ir. Ben, ayny filmi mi konu?uyoruz diye, kontrol edebilmeniz için oyuncularyn ismini yazdym: Danny Glover-Willem Dafoe-Brad Jahnson Sanyrym Palermo Görsel ürünler A.?. nin telif hakkyny satyn aldy?y tarih 2004. Zaten yeni olmasyn, eski olsun:) |
|
![]() |
|
volkanist
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
babamyn yyllar önce 1968 veya 1969da sinemada izleyip durmadan bana anlatty?y bir film var. tahminen 1960laryn ba?ynda çekilmi? bir amerikan filmi. Türkçe ismi ölüm emri. 1. dünya sava?ynda Almanlaryn ilk kez yaptyklary tek kanatly uçaklary hiç denemeden pilotlara verip sava?a sokmalaryny anlatyyormu?. bu filmi duyan bilen varmy?
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Çok güzel bir sava? flimleri listesi oluyor. Bir kaç önemli flimi de ben eklemek istiyorum. Me?hur denizalty flimlerinden: The Hunt for Red October (Sean Connery Tom Clancy'nin kitabyndan) Crimsion Tide (Denzel Washington Gene Hackman) 2 Dünya Sava?y: Patton Battle of the Bulge Midway In Harm's Way Windtalkers Letters from Iwo Jima Flag of our Fathers Di?er Master and Commander |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
bir de robert mitchium (abd destroyer kaptany) ve kirk dougles (u-bot kaptany) olan bir film vardy, yyllardyr merak ederim adyny, bir kez seyrettim ve bir daha izine rastlamadym...
Düzenleyen Artt - 04/05/2008 Saat 21:34 |
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Artt
bir de robert mitchium (abd destroyer kaptany) ve kirk dougles (u-bot kaptany) olan bir film vardy, yyllardyr merak ederim adyny, bir kez seyrettim ve bir daha izine rastlamadym... hatyrlyyorum sanyrym o filmi,üstlerindeki destroyer sonarla denizaltyyy ararken,denizalty mürettabatynyn hep bir a?yzdan mar? söyledi?i sahne unutulamaz.... (filmin adyny hatyrlamyyorum ama:)) |
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
destroyer güvertede ate? yakyp vurulmu? numarasy yapyyordu, sonra yüzeye çykan denizaltyya ate? açyyordu...
|
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
A??a?ydaki dü?man -- The Enemy Below
Robert Mitchum -- Curt Jürgens |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
Aha! Hemen aramaya ba?lyyorum!
|
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Battle of the Bulge'y tavsiye etmem.
Letters from Iwo Jima'yy ?iddetle tavsiye ederim ama biraz kanly bir film...Dikkat ;) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |