Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Hollandaly Ystihkam Eri XVIII. YY. | |
Yazar | Mesaj |
jacko
Üye Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
Konu: Hollandaly Ystihkam Eri XVIII. YY. Gönderim Zamanı: 16/04/2008 Saat 10:55 |
Yeni merak saldy?ym napolik döneme ait ilk çaly?mamyn a?amalaryny payla?mak istedim. Model: Verlinden productions Ölçe?i: 1/9 (200mm) malzemesi:Resin model, kaidesi dahil 5 parça halinde geliyor (kafa vücut ve kalpak yekpare,tüy,püskül,syrt çantasy ve kaide) model üzerinde hiçbir kalyp izi bulunmuyor yalnyz adam ve syrt çantasynyn alt kysmynda biraz temizlik gerekiyor. Modelin tesviyesinin ardyndan astaryny attym (Tamiya sprey primer) ilk olarak vallejonun 951 (white)ve 928 (light flesh) kary?tyrarak gözlerin beyaz kysmyny boyadym ardyndan siyahla üst göz kapaklarynyn iç kysmyny boyadym. sonra 940 (saddle brown) ve 984 (flat brown) kary?tyrarak göz rengini boyadym.biraz siyah katarak haresini boyadym sadece siyah ile de gözbebe?ini boyadym. 860(medium fleshtone) ve biraz 835(salmon rose) kary?tyrarak yüzün base boyasyny yaptym.kurumasyna mütakip ya?ly boyalar ile (cadminum red,burnt sienna,siyah,beyaz) tonlamasyny yapmaya çaly?tym. Sakal için ilk olarak 921(english uniform) ve 872 (Chocolate Brown) kary?tyrarak tüm sakaly boyadym daha sonra 921(english uniform) ve 877 (gold brown) ile dry brushes yaparak ana sakal rengini boyadym ve daha sonra 917 (beige) ve gold ile yine dry brushes yaparak y?yk efekti vermeye çaly?tym. Kalpa?a siyah rengini attym. kalpa?yn üzerindeki kyrmyzy tüyü ise (ben tüy olarak nitelendirdim yalny? ise lütfen düzeltin) yine kyrmyzyya siyah katarak gölge boyasyny yaptym üzerine sadece kyrmyzy ile dry brushes yaparak ana rengini verdim. ?imdilik bu kadar a?amalary payla?maya devam edece?im tekrar amatör foto?raflarym için özür dilerim bitiminde daha profesyonel çekimler yapmaya çaly?aca?ym |
|
jacko
Üye Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
Gönderim Zamanı: 16/04/2008 Saat 10:57 |
kutu ve boyanmamy? hali inceleme foto?rafy bana ait de?il (copyright Erik Wauters) |
|
sadak ta?yyycy
Üye Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 16/04/2008 Saat 14:53 |
Ba?ar Ellerine sa?lyk. Yüz tonlaman oldukça tatmin edici. Ama senden bir ricam var. ?u yüzü biraz daha yakyndan fotolarsan çok daha iyi görebilirim.
Biti?ini beklerim. Kolaylyklar..... Düzenleyen sadak ta?yyycy - 16/04/2008 Saat 14:55 |
|
F-4 E
Üye Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 18/04/2008 Saat 11:20 |
Ba?ar karde? sa?a sola takylmadan,kendi bildi?in yöntemlerinden ve yolundan ?a?ma...Ellerine sa?lyk.Dedi?im gibi gözlere beyaz nokta koyarsan süper olur.Takiptesin ve izlemedesin,ona göre:-)
|
|
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Gönderim Zamanı: 18/04/2008 Saat 15:05 |
Orjinalini yazan: F-4 E
Ba?ar karde? sa?a sola takylmadan,kendi bildi?in yöntemlerinden ve yolundan ?a?ma... Bu temenniye katylmamak imkansyz Ba?ar, aynen yola devam. Kolay gelsin ba?arylar. |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
jacko
Gönderim Zamanı: 18/04/2008 Saat 17:06 |
Yorumlar için te?ekkür ederim.Nokta i?i aklymda izzet abi. aynen yola devam:))
|
|
WRTBGS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 20/04/2008 Saat 23:16 |
Gayet ba?aryly bir çaly?ma boyama syrasyny anlayamasamda A?a?ydan yukaryya dogru de?il... cok güsel.... devamyny bekliyorum.... Eline sa?lyk....
|
|
WRTBGS
|
|
jacko
Gönderim Zamanı: 24/04/2008 Saat 23:24 |
ufak bir güncelleme resmi yayynlyyorum i?di dü?ündü derken pek fazla vakit ayyramyyorum elbise boyandy altyn kysymlaryn boyamasy devam ediyor yava? yava? ilerlemeye devam ediyorum syrt çantasynyda yakyn bir zamanda yayynlamayy dü?ünüyorum ?imdilik bu kadar |
|
sadak ta?yyycy
Üye Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2008 Saat 23:50 |
Gayet ho? görünüyor Ba?ar. Ellerine sa?lyk. Bitmi? halini bekliyorum.
Kolaylyklar.................. |
|
WRTBGS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2008 Saat 17:51 |
?ahane... Gölgelemeler ile daha da sahane olucak...
devam devam.... |
|
WRTBGS
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |