Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Gerginlik( Kapalı Konu) | |
<< Önceki Sayfa 12 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 01:23 |
Orjinalini yazan: Emroglan
Demek ki benim kimseye bir ?ey katty?ym yok, kimsenin bana da bir ?ey katty?y yok. Ylk bölümü geçtim deee ikinci bölüme takyldym ben. |
|
konskript
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 01:34 |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Ynanç kimseye ya? çekti?im yok. Forumun tamamyny dola?, yorumlarym sadece be?endi?im figürleredir. Be?enmediklerime bir ?ey yazmam, syrf böyle polemik olmasyn diye. Ayryca çok nadir ho?uma giden tanka uça?a yorum yazarym. SAYGILAR Ama yorumlarynyn ço?u olmamy? diye geçiroy be abim.Orasyny burasyny be?enmiyorsun ama teknik açydan be?enmediklerinin kayna?y geldi?inde susuyorsun bir hatany bile kaubllenmiyorsun.Ele?tirilerinde gerçekliklerinden ziyade kendi hayalgünücünü kullanyyorsun abim. |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 01:41 |
Anlamamaya devam edeceksin demek ki Ynanç te?ekkürler.
Senden ricam, ne olumlu ne olumsuz benim figürlerime yorum yaz. SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
konskript
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 01:48 |
Olumsuz olarak oturdu?um yerden sallayaca?yma susarym ebnim için daha ulvi.
Olmuluysa zaten sorarym araya mazot atmayacaksam |
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 10:07 |
?u syralar 7 gün x 12 saat arazide çaly?ty?ymdan konuya gerekli ilgiyi gösteremedim. Önümüzdeki günlerde de bu durum devam edece?inden, kysytly zamanda gördü?üm yazylarda yer alan; yapylmakta olan model harici konularda ?ahsa yönelik hakaret ve kinaye içeren mesajlar silinecek, tekrary halinde üyelik sonlandyrylacaktyr.
Bu vesileyle hepinizi selamlar, bol modelli günler dilerim :) |
|
|
|
<< Önceki Sayfa 12 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |