Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Avusturya 45 veya benzer mekanlar | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2008 Saat 23:27 |
asyl konuya dönülmedi?i takdirde topik temizlenecektir, bilginize...
|
|
|
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2008 Saat 23:29 |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
[QUOTE=judas] [quote="Metin TÜRKO?LU"] Sayyn Ke?ifçi kary?mayyn lütfen, ba?ka ki?ilerde olayyn içine çekilerek amaça ula?ylmaya çaly?ylynabilir. Ben byrakaca?ym da ?u lafa bile bir sayfa cevap yazylabilir. Ne amacyymy? bu merak ettim ?imdi. |
|
feed the troll
|
|
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2008 Saat 23:32 |
Ben byrakaça?ymy bir önceki mesajda belirtmi?tim zaten.
Tekrar te?ekkürler Rahmi Bey. SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 15:31 |
Alllaaaah çok e?lenece?iz desenize. Daha ortada sadece figürlerin kutu ilüstrasyonu var ve bu kadar tarty?ma çykty. Bakalym gelecek günler neler gösterecek. Bu arada; "foto?raf" derken? Çizimden(Volstad ilüstrasyonudur ki kendisi resim e?itimi almamy?tyr) bahsediyorsunuz sanyrym.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 15:47 |
''foto?raf derken'' ?????
|
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 15:51 |
daha önceki yazylarda dragon kutu kapaklarynyn genelde foto?raflardan yola çykylarak hazyrlandy?y,çizerininde volstad oldu?u söylenmi?....foto?raf oldu?unu kim söylemi? göremedim ??
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:49 |
Orjinalini yazan: Batur
daha önceki yazylarda dragon kutu kapaklarynyn genelde foto?raflardan yola çykylarak hazyrlandy?y,çizerininde volstad oldu?u söylenmi?....foto?raf oldu?unu kim söylemi? göremedim ?? Takyk ya bana, bir yerden dala?mak için yer aryyor. Gerginlik konu ba?ly?yna gel Coli, hüeeyyt :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2008 Saat 08:58 |
Amanyn! Pardon, yanly? anla?ma olmu?. Sözlerimi geri alamam, yazdy?ymy ba?tan...yok o de?ildi. Geri çekilip özür dileyeyim zira o mesajy yazdy?ym bilgisayarda ne hikmetse sadece kapak ilüstrasyonu çykmy?ty ve foto?raflaryn oldu?u kysymda bir imge oldu?una dair bir uyary da vermedi makine, af diliyorum. Seninle ne alakasy var ki Emre? GERGYNLYH MY YSYTYYON LEAAAAAA?N! VERYRYM SANA GERGYNLYHHHH!!! de önce synavlaryn bitsin, sonra oyna?yryz:P
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 16/04/2008 Saat 20:04 |
Biraz da i? göstereyim. Bu geçen zaman zarfynda elemanlaryn field grey olacak kysymlaryny boyayyp eskitmi?tim. Dün ak?am ise kamuflaj olacak kysma taban rengi olarak humbrol mat29 ile boyamy?tym. Bugun ak?am taban rengini biraz beyaz ile açarak kurufyrçalama yaptym. Bu a?ama aslynda pek de gerekli de?il, çünkü de?i?ik kamuflaj katmanlary tabanyn üstüne geldi? için bu efekt kayboluyor gidiyor. Ama yine de yaptym. :)
Bugün taban boyasy iyice kuruduktan sonra kamuflajyn yapymyna ba?ladym. Öncelikle yine humbrol matt118 i 50/50 oranynda beyaz ile açarak ilk kamuflaj yamasyny attym. Daha sonra mat105 i siyah ile 70/30 oranyn koyula?tyrarak ikinci kamuflaj yamasyny attym. Ylk noktalama a?amasynda koyu ye?il yamasy üzerine mat118 noktalary, mat118 yamalar üzerine ise koyu ye?il noktaalry attym. Tabana ise iki renk ile de noktalar attym. Son a?amada model masteryn pale greeni ve humbrol matt29 ile tekrar bir noktalama daha yaptym. Figürler "Y" kemerlerin de boyanmasynyn ardyndan kabaca buna benzemekteler. Parlayan birkaç yer, oldu ama hiç sorun de?il, nasylsa elimizden detay kapatmadan mat vernik i?i gelebiliyor. Herkese kolay gelsin. |
|
feed the troll
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |