![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Bu aliyiyenba?kesen uzay kakala?y 1/35 olarak çe?itli pozisyonlarda (atlayan, zyplayan, cyrmalayan) ara ara ebayde bulunabiliyor. Sana kendi procemi satayym, damiya 35lik velociraptorlar alyna, kroma boyana, eskitile, sa?yna soluna anten takyla uzay robotu yapyla, hummer'a saldyryla pozisyonda sabitlene.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
aceleyle bu kadar yapabildim...
![]() Düzenleyen Batur - 06/04/2008 Saat 02:16 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Hummer bunu kekesine çarpsa yamulur.
Alaman kartaly yerine bunu afi? yapmak lazym o duvara. |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
ben gördüm bunlardan botswanada.....çok hyzly bunlar...uçanlary var bide bunlaryn,evlerden uzak diyim yani....
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, Hummer da bina da çok güzel görünüyor. Foto?raflama da ayry bir ba?aryly. Alien'ler taraf tutmayacak kadar zekidirler :) Ne diyorum ben ya, F1 ba?lyyacak zaten... |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
sinyalleri taktym,lastiklerde biraz daha oynadym,ufak tefek eskitme ve y?yklandyrma çaly?malary...bunun üstte bi silahy var ama nereye koyduysam bulamyyorum...soldaki antenin birle?me yeri boyanacak...lastikler tam olarak takylmady?y için yamuk gözüküyo olabilir,orda bi sorun yok,ön kaputtaki yzgaranyn altyna tamiyanyn verdi?i tel zozi?i pek dandik oldu?u için PE tadynda bi?i koydum..bunlaryn haricinde,haftasonuna kadar oynayacam,oraya biraz toz buraya biraz metal eskitme ?eklinde...
![]() ![]() Düzenleyen Batur - 10/04/2008 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen Batur - 10/04/2008 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
yamalardaki renk dalgalanmalary özellikle yapyldy,tabancada bi sorun yok yani...
|
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Bence dalgalanmalar gayet güzel olmu?, ek bir yykama ile biraz daha kayna?tyrylyrsa daha do?al durabilir!?
Tampondaki dry brush ile yapylmy? y?yklandyrmayy hangi renkle yaptynyz? Düzenleyen Farhad - 11/04/2008 Saat 12:06 |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |