![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Ya? kusmasy de?il ama çatlama bende de olmu?tu.
Ben sizin kadar sabyrly davranamadym. O sinirle kendisini çöpte bulmu?tu Dragon BTR :D |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
WRTBGS
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Neden oluyor ? Nedenini ö?renelim dikkat edelim ?
|
|
WRTBGS
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
böle bi?i oluyo...
![]() Düzenleyen Batur - 27/03/2008 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
toz edelim dedim ama,hem sa? tarafta çizgi kaçty,hemde acaba daha bi dumanlama ?eklinde olsa iyimi olur diyorum ???
![]() Düzenleyen Batur - 31/03/2008 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Batur - 01/04/2008 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Cohiba:)
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
camlar ve antenlerde bitti....geriye tepedeki silah,sinyaller ve ufak tefek eskitme,rötu? i?leri kaldy...
![]() ![]() Düzenleyen Batur - 05/04/2008 Saat 16:33 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Benzer bir rüyayy Normandiya çykarmasynyn 50. yylynda Clinton da görmü?tü.
Alman tarafyna alien mi koysanyz ne? |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
varmyki 35 alyen :))))
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
AMT de var bi alien ama ölçe?ini bilmiyorum.
Hem ortada sava? var,çok yeyip beslenmi? ve toraman olmu?tur çoktan o. |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
ibrahim toraman'my ?? yaryn 10 numara oynayacakmy?....u?ra?tym didindim diorama yaptym,olayy gene makaraya vurdunuz idris bey :))))))
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Halcyon da varmy? ali bey.
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
de?i?ik bi firma...stargate ve space legion serileri enteresanmy?...yanlyz resin dio ama,nasy resinse paryl paryl parlamy?....fantasy bölümünede mutlaka bak bence,bi hevesle girdim ama bu kadar i?renç ?ey bi arada zor bulunur.....
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Halcyon da varmy? ali bey. ali bey'de kim ???? konularymy kary?tyrdynyz....geç saat olunca tabii..aha aha ah |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Alien 40 cm civaryndaymy?.
35 ölçek askerlerin yanynda epey bi canavar durur.O yüzden ali bey oluyo. |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
eskiden bu saatlerde ne güzel polemikler,kavgalar olurdu...tamiyamy iyi dragonmu,44'te ?u renk kullanylmy?ty 45'te bu renk,iwata badger'yn gözünün üstüne kor,falan tarzynda....artyk hiç bu tarz etkinliklerimiz olmuyo..eski günler güzeldi valla...
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Katylym olmuyo yeteri kadar.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |