Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: PM Lippisch P.13A | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: PM Lippisch P.13A Gönderim Zamanı: 04/04/2008 Saat 16:49 |
Ben sanki bu modeli daha önce bu foruma basmy?tym ama emi nde de?ilim. Ystanbul'daki son Müze yary?masyna getimi?tim kendisini. Arada da?yldy, dekallerde birkaç sorun çykty vs vs, ben de tekrar elden geçirmeye karar verdim. Ba?tan alyyorum, bunlar eski foto?raflar, modele ba?langyç:
Kumanda yüzeylerini kesip ÇORAP AMBALAJINDAN tekrar yaptym. Silah yuvasy oldu?unu farzetti?im(itiraf ediyorum uça?yn gerçek çizimlerini çok incelemedim, biraz farazi, sonuçta üretime hazyr hale getirlmeye fyrsat bulamamy?ty çocuk) kysmy açyp içine biraz bir?eyler yaptym. Kokpite ni?angah uyduru?u bir?eyler kazydym. Yçeriye MK.108 niyetiyle ba?layyp uydurma bir?eyler yaptym, sonucu biraz uzun namlulu oldu:] Kokpite de bir iki ufak dokunu? daha kondurdum. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 04/04/2008 Saat 16:51 |
Aradaki ilk boyaly hallerini bulamadym, neyse ?u anda ?u durumda:
Devamy birgün:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Artt
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
Gönderim Zamanı: 04/04/2008 Saat 21:29 |
çok fantastik uçakmy? :)
|
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
sharkcem
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2008 Saat 20:32 |
Revell'in kitinden daha havaly olmu?. Elinize sa?lyk.
Düzenleyen sharkcem - 08/04/2008 Saat 20:32 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |