![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31/03/2008 Saat 13:28 |
model ****lary size bil?e dany?maq istiyorum
ben daha 2 ay önce ba?ladym maket i?ine 3 maket yaptym ve hep hayalymde olan tamiya 1/48 av-8 yani harrier yapmak istiyorum acaba çok fazla bo?luk varmydyr yani yapmasy çok güç bi maketmi ?? lütfen bu maketi yapan veya bu konuda fikri olanlar fikirlerini payla?syn herkeze ?imdiden tesekkürler... |
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
ayny souruyu bende sorucaktym fiyaty çok uygun geldi almayy dü?ünüyorum bu kiti bi bilgisi olan varmydyr acep?
yada italeriden 48 lik f4j yada f14 yada f15 alycam duruma ve o anki halime göre... bilgisi olanlardan yardym istiyoruz. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Madem yeni ba?ladynyz ve hayalinizde,alyn yapyn o zaman.Bende vardy birine hediye ettim,yapmadym ama içe detaydy diye hatyrlyyorum oturmasy da iyidir heralde.
Italeri F-4J güzel fakat F-14 ve F-15'i pek tavsiye etmezler.Yine de ucuz diye alabilirsiniz belki. |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
1)Sormak istedi?iniz konu ile alakaly ba?lyk atyn.
2)Türkçe'yi düzgün kullanyn. Cevap alma ihtimaliniz artar. |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
acaba bu harrier yn inbox resmi varmy biryerlerde bildi?iniz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |