Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: panzerspahwagen | |
Yazar | Mesaj |
nazilli
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
Konu: panzerspahwagen Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 00:42 |
acil yardıma ihtiyacım var,
maket tamiyanın 1/35 ölçeğinde güzel bir maket photo etch parçada vermişler ama yapım klavuzu gerçekten zor çünkü %90'ı japonca sanırım ve en kötüsüde renk kodları japonca bir kaç renk kodunun çıkarabildim ama diğer kısımları bulamıyorum nasıl çözebilirim bu problemi. sanırım her tarafı sand renginde ama çantalar var, yakıt bidonları sanırım onlar farklı renk gibi gözüküyor bunların rengi nedir acaba nasıl bulabilrim? |
|
It is clear to take off!
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 01:14 |
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 02:15 |
Kutuda 2 adet plan olması lazım.Biri ingilizce diğeri japonca. Aldığınız yere danışın.
|
|
nazilli
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 18:23 |
Sayın Carlgustav Bey
Bendeki kit 223 olanı sizin verdiğiniz kitten farklı olarak bu kitte sadece machine gun var MG42 herhalde tam çıkaramadım. ayrıca araç üstünde çadır, torba benzeri detaylar var, onların rengi de dark yellow mu bilemiyorum, ayrıca çamurluklar üzerinde kutular var onların bir kısmına farklı renk verilmiş. Sayın İdris Bey Kutudan sadece japonca yapım klavuzu çıktı, klavuzda ingilizce kısımlar var ama renk kodlarını detaylı olarak göstermemiş, bugün aldığım yere soracağım yardımlarınız için teşekkürler, önümüzdeki günlerde kitin planını buraya yerleştiririm o zamanda fikir alabilrim belkide kolay gelsin |
|
It is clear to take off!
|
|
me109
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 03/11/2005 Saat 00:44 |
tepesinde anten olan versiyon,
boyama kısmı üstte verilenle hemen hemen aynı, dark yelow kuzey afrika, german grey avrupa, bidonlar için ayrıca renk belirtmemiş, muhtemelen gövdeyle aynı, sadece su bidonunda beyaz haç var üstünde, yav dur resmini göndereyim |
|
me109
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 03/11/2005 Saat 01:14 |
nazilli
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 04:10 |
teşekkürler bu resimler çok iyi oldu işime çok yarayacaklar
|
|
It is clear to take off!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |