![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/03/2008 Saat 23:36 |
kenara atylmy? kitleri bitirme projesi kapsamynda buda aradan çyksyn diye dü?ündüm...her nedense bazy yerleri hala parlak,kazma kürek boyanmamy?..camosuylada biraz ilgilenmek gerek....gerisi eskitme falan....
![]() |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen Batur - 27/03/2008 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel duruyor bu haliyle , güzel toplanmy?.Ne eskir o ?imdi varyaaaa....Hadi kolay gele...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk güzel olmu?. bence çok eskitme yapma. az öz bi eskitme ile çok güzel olur. kolay gelsin.
ümit abi eskitmeli bi afv senden bekliyoruz abi..hiç sesin çykmyyor uzun süredir. iyisindir in?allah. |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Burak'ym var syrada bekleyen 2 tane ama maalesef Mat vernik bitti , senden biliyorsun:))))
E?er ü?enmez isem alacam bigün Stok olarak bi Koli falan:) Di?erlerinede en kysa zamanda ba?layacam...du bakalym... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
batur bey aracy hangi marka boyalarla boyady?ynyzy hatyrlyyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
tamiya xf-60 dark yellow...xf-58 olive green...mr.hobby H406 chocolate brown..
|
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
y?yktan yada makinadan kaynalanyyor olabilir ama tamiya xf-60 y ben atty?ymda nedense hep farkly bir ton olu?uyor. sizin araçta ise daha güzel gözüküyor. alkol selülozik tiner ve tamaya incelticisiyle denedim ama bu renkten hep farkly bir sary olu?tu. anlayamadym gitti, neyse.
devamyny merakla bekliyorum. ben askere gitmeden bitmi? halini görebilirim in?allah. tekrar kolay gelsin. |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
ba?ka bir ?i?e xf-60 kullanmayyda deneyebilirsin...tamiyanyn 90'larda gelen büyük ?i?eleriyle,2000'lerde gelen ufak ?i?elerinde ton farklylyklary olabiyo,sebebini bilemiyorum tabii...misal ayny ?ey xf-58 içinde geçerli,elimdeki büyük ve ufak ?i?eler arasynda bariz ton farklary var,tiner bazly bir boya olmady?y için bozulmalary söz konusu de?il,bu bakymdan nerden kaynaklandy?yny anlayamyyorum..
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
y?yktan yada makinadan kaynalanyyor olabilir ama tamiya xf-60 y ben atty?ymda nedense hep farkly bir ton olu?uyor. sizin araçta ise daha güzel gözüküyor. alkol selülozik tiner ve tamaya incelticisiyle denedim ama bu renkten hep farkly bir sary olu?tu. anlayamadym gitti, neyse. O bana getirdi?in XF-60 ise o boya kesin bozuk, içine tiner falan kary?tyrmy? olabilirsin. Ye?ile kaçyk tuhaf bir renge dönmü?, bendeki XF-60lar da Batur'daki ayarda çünkü. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Yalnyz XF-60 üzerine parlak vernik atyldyktan sonra da çok farkly oluyor. Ylk atyldy?ynda o kadar güzel durmuyor gerçekten, ama parlak vernik atylynca ton güzelle?iyor. Parlak verni?e ra?men mi güzel durmuyor sizin XF-60?
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
parlak vernikle de?i?en renk,mat vernikle eski haline döner ama...sonuçta saydam katmanlar,biri y?y?y yansytyrken di?eri kesiyo...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Burak'ynkiler zirzop ye?ili diyebilece?im bir renge dönüyor kuruyunca, parlak vernik vurursak derinli?i olan zirzop ye?iline döner herhalde. Bana kalyrsa bu renk sapmasy ?i?eye hunharca yolunu bulan bir miktar selülozik tinerin gerçekle?tirdi?i baltalama eyleminin bir sonucu.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
emre bey,ye?ildi tinerdi diyerek konuyu mundar ettiniz..kasytly olarakmy yapyyorsunuz merak ettim !!!
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Kyskandy?ymdan yapyyorum, tamamen çekememezlik.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
bende sizin D70'i kyskanyyorum ama bi zarar vermedim :))))
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Batur
bende sizin D70'i kyskanyyorum Oww 70 dediii. |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Batur
bende sizin D70'i kyskanyyorum ama bi zarar vermedim :)))) Ama konu bulandyrdym diye de bu kadar a?yr hakaret edilmez ki... Nikonca?yz bile kilitlendi kaldy kendisine D70 denince... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |