Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Leona Ozaki (Üniformaly Versiyon) | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Leona Ozaki (Üniformaly Versiyon) Gönderim Zamanı: 26/03/2008 Saat 20:17 |
Açykçasy bu anime figürlere iyice sardym. :) Bu da daha önceki gibi New Dominion'dan Leona Ozaki. Leona hanym seri boyunca buldu?um referans fotolara göre 3 renkte uniforma giymi?, beyaz, kyrmyzy ve mavi. Ben de mavi versiyonunu ele aldym. Tam olarak kollaryyapy?tyrmadym. Sadece öyle takyly haldeler. Yine anime figür manty?y ile boyadym. Gözlerle birlikte biraz rötu? i?i var.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
WRTBGS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 26/03/2008 Saat 22:36 |
Valla çiçek gibi olmus...Bunlary buralarda bulmak mümkün de?il anladygym kadary ile.. Boyama yagly boya my ??
|
|
WRTBGS
|
|
ardeth
Gönderim Zamanı: 27/03/2008 Saat 10:05 |
Evet ancak pre painted olanlar kadyköyde(Cine_figure ve Dreamers) ve Ni?anta?ynda (Gerekli ?eyler) bulunabiliyor. Ancak model kit olanlary ise ebay den vs. getirtmek gerekiyor.
Akrilik kullandym. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
ardeth
Gönderim Zamanı: 31/03/2008 Saat 08:56 |
Gözler de tamamdyr. Geriye sadece base'i boyamak ve ardyndan verniklemek kaldy.
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |