![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 6 |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey lokum lokum olmu? verinde ?unu ben bir yiyim....?aka bir yana çok be?endim ve elinizdende bu güzel ?aheser çykty?y içinde sevindim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Çok güzel bir çaly?ma olmu?. Darysy benim ba?ymyza. ?irin kyzynyzyn foto?rafyndaki arka plandaki kutulary görünce, daha çok çaly?ma olacak gibime geliyor. |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
limon
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
siteye yeni üye oldum.kyzynyz için çok geçmi? olsun.
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Gözüme takylan tek yer, sa? paletin ön tarafy yol tekerinden biraz yukaryda kalmy?, fazla gergin gibi(sondan bir önceki resimdeki açy itibary ile söylüyorum). ![]() Sevgili Metin gerçek duru? bu ?ekilde ama. Aslynda ön kysym yol tekerlerine yapy?tyrylyrsa gerçekçilikten uzakla?ylmy? olur. Üzerime vazife de?il ama bir selam edeyim ayny zamanda dedim :) Saygylar sevgiler. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 6 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |