![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ulubilge
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/03/2008 Saat 17:35 |
E-bay 'den bir?eyler alan var my ? Nasyl oluyor . Pay pal nasyl bir?eydir ?
ulubilge |
|
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Ben dünya kadar ?ey aldym,tavsiye ederim.
Bizdeki Gittigidiyor'un uluslararasy olanydyr,ABD bazlydyr. Di?er satycylarla size sadece aracylyk eden bir sitedir.Siz satycylarla muhattab olursunuz. Bulunamaz ?eyleri bulabilce?iniz,bulunabilenleri de çok ucuza dü?erebilece?iniz bir sitedir. PayPal Ebay bünyesinde kurulmu? bir ödeme platformudur.Kredi kartynyzy PayPal'a bir kere kaydettikten sonra internet üzerinden kart numaranyzy girmeden sadece PayPal hesabynyzy kullanarak ödeme yapabilirsiniz.Satycyyla problem ya?arsanyz ve haklyysanyz,PayPal paranyzy iade eder. Düzenleyen Burak - 23/03/2008 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de birkaç parça mal aldym, sadece satycynyn konumuyla ilgili yol masraflary bir miktar can sykycy olabiliyor. Temiz ve hyzly. Genellikle i?ini düzgün yapmayan satycylary baryndyrmyyorlar.
PayPal'in ba?langycyny bilmiyorum ancak sadece Ebay ile synyrly de?il. Yaygyn olarak internet üzerinden aly?veri? sitelerinde kullanylan bir sistem. Ben ?imdiye kadar sorun ya?amadym. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
www.iyibey.com detayly bilgi bulabilirsin.
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |