![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/03/2008 Saat 00:37 |
Tarihçesine girmeyece?im bu araç ?ahsen türde?leri arasynda tipi dolayysyyla en çok be?endi?im seriye mensup. Genel hatlarynyn birbirine orany aracyn sava?tan ziyade konsept sergilemek için çizildi?i izlenimini yaratmakta. Aslen niyetim 251/17 yapmak olsa da Dragonun guzide kitini heba etmemek için ayny konseptin hatchback modeli olan 250'den olaya ba?lamaya karar verdim. Evde oldu?una emin oldu?um 250/1 kitini ararken buldu?um 250/9 kutusunun tozunu alarak i?e ba?ladym. Ne kadar do?ru oldu?u hakkynda en ufak fikre sahip olmamakla beraber (cerdi, mantletti gibi kavramlarla i?im olmaz, bana aleron elevatörle gelin) kiti genel olarak çapak baryndyrmamasy vesaire açysyndan ba?aryly buldum. Paletleri ayry ayry vermi? japonlar, sevdim.
![]() ![]() ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Yürür aksamy topladym, muhtemelen benden kaynaklanan hyyarlyktan dolayy palet birle?iminde parça arttyrmayy ba?ardym, göze batmayacak yerlerden üçer baklayy trimleyip yapyyy tamamladym. ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Üst yapyyy dy?arda toplayyp oturma durumunu kontrol ettim. Bu esnada kitin verdi?i yzgaramsy ?eyden üst kapaklaryn içlerini kesip yerlerine yapy?tyrdym. Bu parça için fotoeç deste?i olan dü?ünmesin kullansyn keza kit malzemeleriyle oldukça kaba durmakta.
![]() Yri ebatta silah zaten kapayaca?y ve dolayysyyla içinin pek görülmeyece?ini gözönüne alarak aletin içini deneysel eskittim. Burdaki eskitmenin amacy tamamen sa?da solda gördü?üm teknikleri denemek. Bu vesileyle elimdeki de?i?ik pas tonlaryny test etmeye olanak buldum. ![]() ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
![]() Sihalyny topladym, namlulary deldim, kurufyrçalama vesaire yaptym. ![]() Komple alete beyaz attym, akabinde gene denemek istedi?im sünger tekni?iyle Dark Yellow'la alete giri?tim. Ystedi?im boyaya uygun ilk katy bitirmi? oldum. Esas boyama i?i bu a?amadan sonra ba?layacak diye umuyorum. ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Anaaa Ufuk AFV yapyyor , e hadi bakalym kolay gelsin...Yzliyok...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Paletli ucak o AFV degil :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: heydrich
Anaaa Ufuk AFV yapyyor , e hadi bakalym kolay gelsin...Yzliyok... Allahtan detaylarla u?ra?myyor :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada Sünger tekni?ide fena durmuyor hani...Nasy ediyon bunu , ?apadap ?upadap giri?iyonmu süngerle?Kö?esinimi kullandyn süngerin...Ne tarz bi Sünger...
Bunlaryn hepsini istiyorum!!!...:) |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
WRTBGS
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmus... 10 numara... Hele içeride hiç gözükmeyecek detaylaryn boyanmasy ekstra olmus...
Her iyi modele söyledi?im gibi... Benim Olsun mu ??? :) Elinize saglyk |
|
WRTBGS
|
|
![]() |
|
Melih Pekol
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
![]() ![]() ![]() |
bunun bazy yerleri "fön" istermi? !
|
|
MP
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmu?.. Daha do?rusu le? gibi olmu? :)
Sünger tekni?ini de yazdyk denenecekler listesine.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Lonewolf
Güzel olmu?.. Daha do?rusu le? gibi olmu? :) Sünger tekni?ini de yazdyk denenecekler listesine.. Sünger tekni?i nedir? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize ve eme?inize sa?lyk çok güzel olmu?, özellikle ön sa? jantyn eskitmesi çok çok ho?uma gitti. Modele genel olarak da bakmaya doyamadym gerçekten. Bu bakmaya doyamama arasynda gözüme takylan ilk ?ey sizin de belirtti?iniz gibi o üstteki yzgara ?eklindeki kapaklaryn kalyn olu?u, bir di?eri de aracyn önündeki çubuklaryn kalynly?y. (Hani ?u soldakinin üzerinde ayna olan çubuklar, herhalde bir isimleri vardyr tabi :) )
tekrar ellerinize sa?lyk. |
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Lonewolf
Güzel olmu?.. Daha do?rusu le? gibi olmu? :) Sünger tekni?ini de yazdyk denenecekler listesine.. Aynen. :) Bu arada bu aracy ben de yapmaktayym. tabii ikinci el olarak elime geçti. Velakin yapan arkada? sanyrym sa? taraftaki paletleri yanly? dizmi?. Haliyle söküp yeniden takmak gerekecek. Ancak bu dizili?i gösteren kylavuz ?emasy lazym. :) Düzenleyen ardeth - 21/03/2008 Saat 10:52 |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |