![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
istatistik
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/03/2008 Saat 22:48 |
Öncelikle belirtmeliyim kiti tavsiye etmiyorum. Kanopisi ba?ta olmak üzere pek sykyntyly. Üstüne benim gibi birinin eline dü?ünceba?yna gelmeyen kalmyyor. Neyse sonuç a?a?ydaki gibidir. Üretim safhasyny foto?raf makinem olmady?y için çekemedim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
istatistik
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
WRTBGS
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ölçek benim için akyllara zarar oldugu için dehsetle bakyyorum. elinize sa?lyk...
|
|
WRTBGS
|
|
![]() |
|
istatistik
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim. :)
Aslynda garibin ba?yna gelmeyen kalmady. Uçmak istedi, çakyldy, boyasy kabardy fabrika seviyesi bakym gördü.. Kanopisi açyk olacakty pilot arkada? "ben ü?üyorum açmam camy mamy" dedi kapatmak zorunda kaldyk son dakika.. Yleride bir daha denemeyi dü?ünüyorum açykçasy daha iyi bir kitle bu modeli.. :) |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: istatistik
Te?ekkür ederim. :) Aslynda garibin ba?yna gelmeyen kalmady. Uçmak istedi, çakyldy, boyasy kabardy fabrika seviyesi bakym gördü.. Kanopisi açyk olacakty pilot arkada? "ben ü?üyorum açmam camy mamy" dedi kapatmak zorunda kaldyk son dakika.. Yleride bir daha denemeyi dü?ünüyorum açykçasy daha iyi bir kitle bu modeli.. :) Galiba pilot arkada? sonra da uça?a binmedi. :-) |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
istatistik
![]() ![]() ![]() |
Yok arkada? içeride ama anahtarlary unutmu? kilitli kaldy içeride :p
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |