Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: modeller canlanıyor(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 583
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 09:38
Orjinalini yazan: zagor

uzn zamandır maket yapmak istiyordum google den aradım ve bu siteyle karşılaştım cok güzel lakin aklıma takılkdı böyle aldatmacalar bir şakamı yoksa....
cro maketlerin üzerine uyguladıgınız bu adobe oyunları acaba gercekle ne kadar ilgisi var benim uzmznlık alanımda olan bir konu arkadaşlar buna inandırmışsın lakin ben inanmadım croplamalarda kaymalar olmuş birdahakine daha temiz calışman dilegiyle yinede iyi duruyor bende ilk maketimde uygulayacagım

Bende öncelikle aramıza hoş geldiniz diyorum
size nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum desem yalan olmaz,
bugün yorucu bir gündü lakin eve döndüğümde internet te bağlanıpta hayal gücünü zorlamış diğer arkadaşlardan örnekler almak ve paylaşılanları görmek üzere acmıştım her zamanki gibi ama bu sefer diğer oturumlardan biraz farklı bir yaklaşımda bulunan siz zagor biraderin yazdıkları karşısında biraz şaşırdım lakin yazdıklarınız sadece eleştiri boyutunda kalsa herhalde bu kadar şaşırmazdım siz bana diyorsunuz ki bu forumda bulunan arkadaşlarınızı uzman olmadıkları bir konuda kandırıyor ve aldatıyorsunuz bu kanıya varmanızdaki sebepte bu konuyla ilgili uzman oluşunuz buraya kadar doğru farz edelim daha öncede diğer değerlendirme yapan arkadaşlarım bu konuyla ilgili latifelerde bulunmuşlardı baltalı ilah kardeşim benim seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok isteyen inanır isteyen inanmaz ama bu tür söylemler yakışmıyor birde anlamadığım bir şey daha konuya bu kadar hakim vede uzman olup yanılman beni senin adına endişelendirdi ve kendi adımada sevindirdi
Tamer beyin dediği gibi senin modellerini ve konuyla ilgili çalışmalarını bende sabırsızlıkla bekliyorum ve istediğiniz zaman benle buluşabilir ve modellerimi inceleye bilirsiniz ama şunu da ekleyeyim benim yapmış olduğum her türlü modelimle ilgili her türlü eleştiri yapabilirsiniz buna her zaman açığım zaten kendi yanlışlarımızı bu şekilde bulabiliriz lakin kişiliğime karşı bu tür hakaretleri her zaman bu kadar ince yazamayacagımıda belirteyim
Size modelcilik hayatınızda başarılar dilerim tekrar hoş geldiniz.

Yavuz yılmaz
www.crowmodelcars.com
IP
z edition
Üye
Üye

Gönderilenler: 223
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 10:15
zagor sanırım konuyu baştan sona kadar okumadığı için olayı yanlış anlamış. Diğer arkadaşlarından bunun aslında resim hilesi olduğunu zaten bildiğini kimsenin kimseyi kandırmaya niyeti olmadığını bunun eğlencelik resimler olduğunu anladığını fark etmemiş daha doğrusu okumamış dolayısı ile olaya yanlış açıdan bakıyor. O yüzden sizde sükünetinizi koruyarak olayı büyütmemeye gayret gösterin sayın crow.
IP
idris
Üye
Üye

Gönderilenler: 3861
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 10:48
Amacımız eğlence
Adam kekleme sözkonusu değil.
Yinde "uyarınız" için teşekkürler.   
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 583
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 12:54
Orjinalini yazan: z edition

zagor sanırım konuyu baştan sona kadar okumadığı için olayı yanlış anlamış. Diğer arkadaşlarından bunun aslında resim hilesi olduğunu zaten bildiğini kimsenin kimseyi kandırmaya niyeti olmadığını bunun eğlencelik resimler olduğunu anladığını fark etmemiş daha doğrusu okumamış dolayısı ile olaya yanlış açıdan bakıyor. O yüzden sizde sükünetinizi koruyarak olayı büyütmemeye gayret gösterin sayın crow.

benim anladıgım model üzerindeki decallerin photoshop oldugudur olayı büyütmek gibi bir gayret içinde degilim zaten sadece bana yapılan yakıştırmaların dogru olmadıgını ifade ettim öneriniz için teşekkürler sayın
z edition.
www.crowmodelcars.com
IP
z edition
Üye
Üye

Gönderilenler: 223
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 14:40
tabiki siz haklısınız beni yanlış anladınız ben sadece zagor olayı yanlış anlayarak bir yorum yapmış belki sizde onun yanlış anladığını fark edemediniz o yüzden savunma yaptınız demek istemiştim. Sonuçta siz eğlencelik bişey yaptınız ama zagor ciddiye aldı ve negatif yorum yaptı sizde aynı ciddiyetle savunma yapınca konu sertleşti diye düşündüm. Sizi kırdıysam üzgünüm...
IP
Tamer Özkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu

Gönderilenler: 432
bullet Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 16:55
Arkadaşlar,
Amacımız model üretimi ve paylaşımıdır.Bu konu polemiğe doğru gitmekte olduğundan kapanmıştır.
Saygılarımla
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma