Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Kamyon italeri | |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Kamyon italeri Gönderim Zamanı: 08/03/2008 Saat 17:27 |
Kit anlady?ym kadary ile eski çünkü parçalaryn yanynda numara yok plana bakip parçalaryn yerini bulmaya çaly?yyorsun.Sorunlu yeri ?öför kabini biraz zor oturuyor,?asi ,tekerlekler ve kasa problemsiz.Bazy yerlerde enjeksiyon yerleri çok belli, bu yüzden kasadaki açyk kapa?y yeni bir italeri kitten ekledim.
Miniart yn bu kiti ile beraber tamamlayacam. Selamlar Tora Bora |
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2008 Saat 00:25 |
kolay gelsin taryk abi. ön cam maskesi biraz aralyk kalmy? aman dikkat. ilginç bir araç...
|
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2008 Saat 17:07 |
Güsel olur buu güüüüzeeel...Devam ama...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 29/03/2008 Saat 17:13 |
Klasik lafymyz i? yo?unlu?u malum mart ayy kedilerin ve bizlerin yo?un ayy i?ler hafifledikçe üretim hyzymyz artacak diye dü?ünüyoruz.
Selamlar. Bidon yapyp boyamaktan yoruldum. Kazan dairesi. Figürlerde tamamlandy zemin için biraz ara verip bu i?i yaza byrakycam. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |