Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Col sarisi | |
Yazar | Mesaj |
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Konu: Col sarisi Gönderim Zamanı: 05/03/2008 Saat 20:53 |
Herkese merhaba,
Umarim hepinizin keyfi ve sagligi yerindedir. Sizlerden bir ricam olucak daha dogrusu fikrinizi ogrenmek istiyorum,Irakta amerikan ordusu tarafindan kullanilan M1A1 Abrams ve Humveeler icin hangi sari rengi onerirsiniz? Sayet yeni aldigim Dragonun 3535 M1A1 AIM modelini yapmaya koyulmadan once gerekli boyalari teyit etmeye calisiyorum,elimde Tamiyanin "XF-59 Flat deset yellow" boyasindan var fakat pek dogru renk secimi gibi gelmedi, biraz fazla ten rengine kaciyor sanki.Eger bilen veya deneyen varsa Tamiya,Humrol veya Revell de hangi boyayi kullanmaliyim ? Yardimlar icin tesekkurler. |
|
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2008 Saat 21:41 |
tamiya nyn yrak için çykardy?y abrams ve bradley var elimde.renk olarak yalnyzca sprey boya serisinden olan ts bilmemkaç verilmi?.?u an ula?amyyorum ama light sand adynda idi hatyrlady?ym kadar.çok açyk bir renk ve di?er yellow veya desert serisi renklerden farkly,çe?itli gölge ve tonlamalar la çok güzel i? çykarmak mümkün gibi...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |