Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Trumpeter 1/72 BTR-80 | |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Konu: Trumpeter 1/72 BTR-80 Gönderim Zamanı: 07/02/2008 Saat 20:41 |
Merhaba,
Kutu ve içeri?i ?u ?ekilde : |
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 07/02/2008 Saat 20:44 |
Yapabilirsem TSK yapmak istiyorum ama referanslarda bir bütünlük sa?layamadym :) Buldu?um referanslar y?y?ynda kitte eksik olarak ilk göze çarpan toptaki arama y?y?y. Aslynda o da bütün foto?raflarda yok. Di?er eksik ise aynalar. Aynasyz foto?raflar da var. Aynalary kendim imal etmek niyetindeyim ama ayna olan foto?raflar da birbirinden farkly. Foto?raflarda korna, siren veya dy?ary konu?mak amaçly oldu?unu sandy?ym yapylar, gece görü? için aydynlatmalar vs. var. Ortaya kary?yk bir ?ey yapabilirim sanyrym:) Birkaç örnek : Di?er konuda renkler. Forumdan ve de?i?ik sitelerden bulabildi?im kadar foto?rafy topladym ama elimdekiler boyama konusunda yardymcy olaiblecek durumda de?iller. Bu durumda detay ve boyama konusunda bilgisi / referansy olan varsa payla?masyny rica ediyorum. Olmady aracy Rus yapma hakkymy da sakly tutuyorum :D Te?ekkürler... |
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 07/02/2008 Saat 20:52 |
Bu arada jantlaryn da farkly oldu?unu az önce görmü? bulundum...
Düzenleyen Viperman - 07/02/2008 Saat 20:52 |
|
cemdogut
Üye Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2008 Saat 23:27 |
Merhaba,
ikinci resimdeki BTR-60. Aynalar genelde üçüncü resimdeki gibi.Ylk resimdekine benzer ayna ba?ka resimde gördü?ümü hatyrlamyyorum.Boya konusudu genel olarak Türk araç gereçlerinin ço?unda oldu?u gibi pek standart de?il. Göz karary tek renk ye?il her halde en kolayy olur. iyi günler... BTR-80 Düzenleyen cemdogut - 07/02/2008 Saat 23:31 |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 10/02/2008 Saat 23:25 |
Tekrar merhaba,
Cem Bey, ilginiz için te?ekkür ederim. ?u jant konusu ile ilgili olarak aleti Rus yapaca?ym. Kite dönersek, kit az parçaly oldu?u için toplamak pek vakit almady. Gövdenin birle?ti?i bir iki yer dy?ynda macun gerekmedi. Aracyn arka tarafynda kalyp izleri vardy, zymparalanmak üzere macunlandy. Ayryca üstü kö?elerde görünen egzozlar delindi. Referans foto?raflardan yola çykarak kitte eksik olan basamak tutamak vs. eklendi /> /> /> ?u ayna meselesi yine kar?yma çykty :) Sa?olsun Ruslarda bir kaç çe?it ayna daha buldum. Önce koymamaya karar verdim ama sonra ho?uma en çok gideni aldym. Plastik levha ve telden benzetmeye çaly?tym. Buna anten ve halat ekleyece?im, onun dy?ynda son hal budur. Alet tek renk ye?il olacak. /> Düzenleyen Viperman - 10/02/2008 Saat 23:36 |
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 01/03/2008 Saat 20:29 |
Ve bitti...
Biraz daha kirlenecek sanyrym. Yapty?ym halatlar var, koymakta kararsyzym. ?imdilik böyle. Daha detayly foto?raflar koymaya çaly?aca?ym. Be?enmeniz dile?iyle, iyi modeller... |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 02/03/2008 Saat 11:45 |
Ellerine sa?lyk abi olmayan parçalary elde üretmen modeli ba?ka havaya sokmu?.
Bence kararsyz kaldy?yn parçalary ekle.Ne kadar teferruat olursa o kadar can alycy olur kanaatindeyim. Düzenleyen Burak - 02/03/2008 Saat 11:45 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |