Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: modeller canlanıyor( Kapalı Konu) | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Konu: modeller canlanıyor Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 01:58 |
photoshop kadar kolay olsada yaptığımız modelle yarışa bilsek yada hafta sonu uzun yollara atsak kendimizi
Düzenleyen crow |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 06:24 |
Valla iyi iş çıkarmışsın!! |
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 07:30 |
çok güzel olmuş harikaa
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 10:56 |
Guzel is gercekten.
Gecen gun Cem YILMAZ ve MAzhar'in filmini (her sey cok guzel olacak) yeniden seyrettim ordada Mazhar'in kendi resimlerini kesip Carrera'nin icine montaj hobisi vardi o geldi aklima Dondurmayi begenmedin bunu getirdik Carrera 4s ta kendisi |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 23:52 |
Tebrikler bayıldım valla.
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2005 Saat 18:33 |
Carrera 4s ten sonraki torosla bodrum serüvenindeki tarakla şarkı muhabeti beni bitiriyor benim favori filimlerimdendir.
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 06:47 |
Crow photoshop kursu vermeye ne zaman başlıyorsun.İlk sırada ben varım ona göre
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
cemmms
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/08/2005 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 09:10 |
araç okadar pati çekerken içinde kimse olmaması şaşırtıcı... çokmu detaya indim ne
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 20:21 |
Orjinalini yazan: benbeni
Crow photoshop kursu vermeye ne zaman başlıyorsun.İlk sırada ben varım ona göre kurs verebilecek kadar prof degilim ama isteyen arkadaşlar resmini yollasın elimizden geldigince yaparım mesela benbeni senden başlayalım |
|
crow
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 20:25 |
Orjinalini yazan: cemmms
araç okadar pati çekerken içinde kimse olmaması şaşırtıcı... çokmu detaya indim ne yok aslında ince detay ama kacış çok mesela baba nos'a ayar cekiyor yada cakmak paspasta ona uzanmış driver abi ondan karede gözükmemiş yada diğer hayaller ama yinede kaçış yok haklısın driver yok |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 21:04 |
Teypteki kasedi değiştirmek için eğilmiştir.
Almanyada geçtiği idda edilen hikaye şöyle. Bir aracın ,hız sınırını ihlal ettiği için ,polis kameralarınca resmi çekilir.Ancak resimde görüldüğü kadarıyla araç şöförsüzdür. Dumura uğrayan polis olayı araştırmaya başlar.Sonunda otomobili ve şöförünü bulurlar. Kahramanımız olan şöför ise (Türk) olayı teypteki kasedi değiştirmek için eğildiydim diye izah eder . |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 05/10/2005 Saat 21:47 |
Benim duyduğum kadarıyla aynı olay, radarlı hız kameralarının yerleştirilmesinde çalışan bir Türk tarafından gerçekleştirilmiş. Abim bütün kameraların önünden gazlayıp giderken eğiliyormuş, Alman polisi de bu şöförsüz arabanın esrarını çözmek için arabayı epey kovalamış. Yakalandığında "şaka yapmak içindi" diye ifade vermiş abi.
Bu resimlerde de belki "hayalet araba" görüntüsü yakalama derdindeki bir sürücü söz konusudur? Stephen King'in romanına ithafen böyle bir olaya girmiştir, bakınız senaryo hazır bile. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
crow
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 12:09 |
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 21:23 |
Yahu Photoshop icadoldu mertlik bozuldu!
Ne gerçek, ne değil vallahi bir muamma! Hem modelde hem yayıncılıkta maşallah tam gaz durumundasın! |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 22:19 |
İnsanın aklına acaba bu ecderhalardamı photoshop diye sormak geliyor yani.Olabilirmi acaba?
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 18/10/2005 Saat 04:58 |
Orjinalini yazan: HAKAN
İnsanın aklına acaba bu ecderhalardamı photoshop diye sormak geliyor yani.Olabilirmi acaba? Bravo guzel calisma |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
zagor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 06:38 |
uzn zamandır maket yapmak istiyordum google den aradım ve bu siteyle karşılaştım cok güzel lakin aklıma takılkdı böyle aldatmacalar bir şakamı yoksa....
cro maketlerin üzerine uyguladıgınız bu adobe oyunları acaba gercekle ne kadar ilgisi var benim uzmznlık alanımda olan bir konu arkadaşlar buna inandırmışsın lakin ben inanmadım croplamalarda kaymalar olmuş birdahakine daha temiz calışman dilegiyle yinede iyi duruyor bende ilk maketimde uygulayacagım |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 06:46 |
Orjinalini yazan: zagor
uzn zamandır maket yapmak istiyordum google den aradım ve bu siteyle karşılaştım cok güzel lakin aklıma takılkdı böyle aldatmacalar bir şakamı yoksa.... cro maketlerin üzerine uyguladıgınız bu adobe oyunları acaba gercekle ne kadar ilgisi var benim uzmznlık alanımda olan bir konu arkadaşlar buna inandırmışsın lakin ben inanmadım croplamalarda kaymalar olmuş birdahakine daha temiz calışman dilegiyle yinede iyi duruyor bende ilk maketimde uygulayacagım Öncelikle Hoşgeldiniz; İlk modelinizi ve uzman grafiğinizi bekliyoruz.Detaylı ve Türkçe yazarsanız faydalanırız. Düzenleyen Tamer Özkan |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |