Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Skyline GT-R(bonbon)Finish | |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
SLAVE
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
Gönderim Zamanı: 04/11/2005 Saat 05:26 |
Orjinalini yazan: sıpa
Model Nismo r34gt-r Z-Tune adıyla geçiyor ve motor gücü 493 hp. Bu arabalar icin 493 hpp kucuk degerler bu abimizin kurdugu top secret adlı japon tuning firmasi 1000 hp yi gecen skyline lar yapiyor arabalarini surdan gorebilirsiniz skylinelarla ilgili bir dvd de bu adamı tokyoda trafige acik bir tunelde 340 yaparken izledim burdada bir top secret maketi var. anasayfalari adamlarin kullandigi altın rengi cok özel renk kodu filan yok ve duyduguma gore dunyanin parasina satmalarina ragmen boyuycaniz arabayi onaylamalari gerekiyor. |
|
01010011 01001100 01000001 01010110 01000101
Where nothing in its place,lies disorder Where in the desired place there is nothing,lies order |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 04:04 |
Sonunda bitti gibi.Çok az bir kaç ufak tefek işi haricinde son durum budur.Kritikleri alalım sıcağı sıcağına
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 04:06 |
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 06:59 |
abi bu sefer cidden olmamış. Öncelikle krom çıtalar yakışmamış siyah olsaymış daha iyi olurdu gerçi deneme amaçlı yaptın biliyorum ama yazık olmuş. Sonra yandaki şeritte modern tarzdaki bu arabaya gitmemiş sanki eski görünmesini sağlamış. Son olarakta ön taraf arkaya göre bayağı havada ve içerde kalmış.
Ama mesela krom çıtaları komple tema halinde uygulasaydın olabilirdi mesela yan aynalar, arka farların ordaki body rengi dış çerçeve silver renkli cam filmi ön panjur kapı kolları jantlar gibi bazı yerleride krom yapsaydın o zaman olabilirdi. Bu model senin için tamamen deney aracıydı biliyorum ama rengi çok güzel ben gene klasik hakan abi özeni bekliyordum biraz hayal kırıklığı olmadı değil. |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 08:22 |
Bence, arabanın şu haliyle krom olarak sadece orta cam dikmesi fazlalık duruyor. Gövde rengi veya siyah olabilirdi. Şu haliyle krom, arabanın tamamen üst kısmında ağırlıklı olarak görünüyor ve alt tarafta bu temayı tamamlayacak hiç bir krom parça yok (jantları saymıyorum). O yüzden orta direk daha çok göze batıyor. Sadece cam çıtaları krom olarak kalsa biraz daha dengeli durur kanısındayım.
Etrafı krom olunca da, silecekler aksak görünüyor. Her ne kadar sürüş güvenliği açısından siyah gerekli ise de, görüntü bütünlüğü açısından silecekler mutlaka krom istiyor. Bu kadarı, makul miktarda krom uygulama için yeterli. Abartılacaksa, Ozan'ın dediği yerlere uygulanabilir. Arka tarafın öne göre düşük olduğu konusunda Ozan'a katılıyorum, en azından fotolar öyle gösteriyor. Alışılagelmiş kalıpları kırma deneylerinin her türüne alkış! Eline sağlık.... |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 12:57 |
güzel olmuş hakan bey cıtalar konusunda arkadaşlara katılıyorum
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 17:15 |
arka tamponla gövde arasında çok büyük bir çizgi yok mu? araba kalkış yaparken... bu arada 4. resimde de kaputta delik var gibi gözüküyor=) turbo vs...hoş olurmuş...eline sağlık Hakan abi...
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:26 |
Herkese teşekkürler.Şu kısa replylerden anladığım kadarı ile modelin sadece folyo kaplı çerceve çıtaları beğenilmemiş birde ön tarafın arkaya oranla daha yüksek kalması eleştirilmiş.
Bu akşamdan itibaren bahsedilen konular üzerinde çalışmalara başlanacaktır.Ön düşecek çerceveler siyaha boyanacaktır. Yandaki şerit bu kaportaya ve body rengine en uyacak dekaldi.Bu tür bir çok araçta buna benzer grafik ve şekiller olduğundan uygulamakta bir mahsur görmedim.Ben açıkcası çokta kötü durduğunu sanmıyorum.Lakin oda çıkartılacaktır.Bunlardan başka göze batan bir şeyler varmı ? |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:27 |
hocam folyo nedir ?
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:34 |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
hocam folyo nedir ? Bare metal foir.Uzatmadan ben kısaca folyo diyorum ona. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:39 |
Hakan abi ellerine sağlık.Özellikle boyanın rengi ve uygulama kalitesi o kadar hoşuma gitti ki.Özellikle 2 nolu fotodaki egzosun arka tampon üzerindeki yansıması boya kalitesi hakkında daha iyi fikir verir.
Son yapacağın uygulamalardan sonra model daha da güzel olacak. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:46 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
hocam folyo nedir ? Bare metal foir.Uzatmadan ben kısaca folyo diyorum ona. ne marka diyecektim aslında.Güzel olmuş hocam |
|
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 00:06 |
Bende kromları fazla buldum, fakat yandaki decall'lere ve gövde rengine bayıldım elinize sağlık. Hatta arkadaki J işareti de güzel bir dokunuş olmuş.Ayrıca önüde indirilmeli
|
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 00:09 |
Slave biliyorum bu araçların 1000hpye çıktığını fakat Nismo, Mercedesin Amg'si gibi. Yani arabayı fabrika garantisiyle sunuyorlar ve 493 beygire çıkartıyorlar. Jun racing'in skyline da mesela bin beygirin üzerinde ama onlar hep farklı kategori...
|
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 02:33 |
Bu herhalde biraz zevkler ve renkler meselesi .Arac bana bu hali ile cok guzel gozuktu. Krom citalar ve yandaki decal gayet guzel yakismis.Boyasida son derece guzel Hakan abi gerci gelen elestirilere gore degistiricem demissin ama bu hali bence harika.
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 03:36 |
Hakan abi bence decali sökme güzel böyle ( tabi benim zevkim...)
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 05:59 |
abi madem elin değecek bide ön far yuvalarını silver mı yapsan acaba
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 07/11/2005 Saat 10:38 |
Orjinalini yazan: z edition
abi madem elin değecek bide ön far yuvalarını silver mı yapsan acaba Her dört farda zaten silver olduğundan oralara hiç bulaşmadım. Farlar gümbürtüye gitmesin diye. Düzenleyen HAKAN |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |