![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/02/2008 Saat 12:57 |
Firma:Mirage Hobby Ölçek:1735 Model:T-50 Soviet Light Tank with Applique Armor
Cuma günü ba?layalym dedik.Hay ba?lamaz olsaydyk.Bu bakla palet i?i yykty beni.Hadi anladyk bakla paletleride resimde görülen paletin ortasyndaki zabazingolarda tek tek verilmemi?mi(AFV ****larymyz bunun ne oldu?unu açyklasynlar lütfen...neye yarar,niçin böyle yapylmy?..vs))e birader insaf dedim.Evde o?lumun Polonyaly arkada?lary vardy.Hyncymy onlardan aldym...her palet de 3 tane yolluk varmy,zabazingolarynda 1 yollu?uX87 ad (bu bir tarafy içinX2 ilave...saydym)kesmesi,tesviyesi,yapy?tyrmasy..valla gynalyk geldi.Sabry olmayan arkada?lar bu modeli almasyn derim. Kit fena de?il,fazla çapak,kyl,tüy yok.Parçalaryn birbirine uymu gayet güzel.Sorunsuz anlayaca?ynyz.Bir tek namluyu de?i?tirdim,yerine ve syrasyna göre parçalarda de?i?iklik yapabilirim.Son durumu bu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi modeller.... |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin abi bu firmanyn kitleri biraz zor yeni ba?layan arkada?lar bu firma ile i?e giri?irlerse bir daha ellerine maket almaz.
Selamlar Tora Bora |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
haklysyn valla Taryk.Gerekenleri söylemeye çaly?tym.Ama di?er firmalardada yok alternatifi,çykaryrlar in?allah.Seninde ellerine sa?lyk,Viking de sona gelmi?in valla,bravo...kal sa?lycakla
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |