Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Denizci Osmanlylar... | |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Konu: Denizci Osmanlylar... Gönderim Zamanı: 10/02/2008 Saat 23:02 |
Sayyn Kurt için ar?ivlere baktym.Bunlary bulabildim.Umarym ho?unuza gider.Daha de?i?ik ?eylerde gelebilir,?imdiden bir?ey söylemiyeyim.Sevgili Hüdo bir makale de burda alalym senden...te?ekkürler ?imdiden...sen seç artyk burdan bir?ey...
Levend Çyplak Nefer Kalyoncu Çyplak Çavu? Tersane Ba?çavu?u Kaptan Pa?a herkese iyi modeller.... |
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2008 Saat 04:09 |
Bu çaly?malarynyzy çok be?eniyorum. Devam etmesi dile?iyle...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
sentez
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/02/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2008 Saat 11:48 |
Eserlerinizi büyük bir zevkle izliyorum Izzet Bey .En çok figürleriniz ho?uma gidiyor . Daha önce bir yazynyzda belirtmi? oldu?unuz gibi -- Hani derler ya çok gezenmi bilir,çok okuyanmy...burdada az model yapanmy bilir,çok model yapanmy bilir:-) -- görü?ünüze izninizle aynen katylmak istiyorum . Çaly?malarynyzyn devamyny merakla beklemekteyim .
Hürmetler |
|
kurt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/12/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 16/02/2008 Saat 13:55 |
te?ekkürler dostum , yary korsan bir halleri var , 3-4 tane byçak ta?yyorlar . çyplak myplak haçly donanmasynyn anasyny a?latyyorlar :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |