![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/01/2008 Saat 21:20 |
Evet tembellik zamany bitti yava? yava? ysynyyoruz :P
1/35 Alan (russia) Katyusha. Model std bir rus modeli. Çapaklar, kafa kary?tyran yapym plany, fazladan bir tomar parça ve en zoru parçalary bulmak. Zira A15 nolu parça için sprue nun bir tarafynda A yazyyor numaralar ise di?er tarafynda. Epey bir zaman kaybettiriyor bir sa?a çevir bir sola vs vs. Neyse fazla foto yok ?imdilik bu halde. [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v244/erickthepilot/katyusha.jpg" /> Düzenleyen Captainairbus - 12/02/2008 Saat 10:45 |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
tatly bir ?ey olaca?a benzer, kolay gelsin...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Çok merak etti?im bir kitti bu. Zvezda ve Revell'de de var galiba, acaba ayny kalyp mydyr? Revell'inki Zvezda'ydy galiba..
Ylgiyle izliyoruz :) |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Zvezda'da bu katyusha da var my? Ben Zis-151 kamyonun üstünde geleni biliyorum ama bu da varsa kaçmy? bak gözden...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Hehe do?ru valla.. Zis-151'di sanyrym o..
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Karde? Renk do?rumudur?Bana biraz fazla Fystyk ye?ili gibi geldi , eminde de?ilim ya.Belkide Fla?tandyr...Yakinen görmek , koklamak lazym...Bende bi harekete geçebilsem ba?layaca?ym benim Katyusha'ya ya...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Rewell ve zvezda ayny kalypmy bilmiyorum ama farkly model olan olabilir.Renk olarak me color russian greene beyaz katarak attym . Zaten sonra beyaz kaplanyp wash yapylynca rengi daha ye?il olacaktyr.
Beyazyny bu gece atmayy planlyyorum. Kysmet bakalym. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Henüz Airbus imalat hattyndan çykmy? "green" görünümlü desene abicim :)
Hadi hayyrlysy. Darysy benim ba?yma. |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arac ZIS-5 yada 6.. Arakadaslarin ddigi gibi, Revell´in ki ZIS 151.. Yani farkli kaliplar..
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Parlak vernik, dekaller ve sonra tamiya beyaz atylmy?s hali.
![]() Daha sonra alkollü pamuk ve di? fyrçasy ile giri?ilmi? ( biraz daha ilgilenilecek) Katyusha. ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Limonata kamyonetinin roket ta?yyany:)
?yk oluyor eline sa?lyk, ?u alkol fyrça olayyny deneyeyim bir ara sonucu leziz keza:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Olmamy? bu. Fazla ?irin :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Melih Pekol
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
![]() ![]() ![]() |
limonatayy Blitz ta?yyor :))
|
|
MP
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Sonucunu merak etmekteyim...Hadi Ercan'ym daha hyzly...:)
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
ky? kamuflajy çok ho?uma gitti. elinize sa?lyk. zvezda kitinden bende edindim bir tane. hatta ?u an yapmaya ba?lamayy dü?ünüyorum. ama boyama ?emasynyn içinden çykamadym. biri yardymcy olabilir mi? ayryca fazla kaynakta yok. elinde resim e-book olanlar yardym ederse çok sevinirim. bu arada herkeste bu araçtan var gibi. olmazsa ortak proje düzenleyelim.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Evet beyaz boyayy biraz daha sildikten sonra biraz boya dökülmeleri yaptym.
Daha syrada çamur toz toprak tekerlekler ve wash gibi i?lemler var. Maksimizasyon boyama plany renk olarak koyu ye?il yeterli bir renk. Boya olarak mr color enamel kullanyyorum russian green 1 ve 2 yi beyazla kary?tyrarak attym. ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
Kaptanym kolay gele...bunun roketler varmy,yoksa?(yapalymmy...bu böle biraz bo? gibi kaldy ya..ne dersin)
Çamurlu halini bekliyoruz.Yyi uçu?lar... |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Roketler var tabii bir kaç tane takaca?ym. Onlaryn temiz kalmasy lazym diye sona sakladym.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |