![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/02/2008 Saat 17:59 |
sizler için bu sefer Rus tanklaryndan ba?layalym dedik.Açtyk kutuyu,söylemeyelim kötüyü.?imdilik gayet güzel görünüyor.Montajda neler çekecez bilemiyorum,buyrun modelimiz bu...
![]() ![]() ![]() bundan sonraki modelimizde bu.... ![]() iyi modeller ... |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Hade be Abim yürü be...
AFV yapan Abi'me kurban olayym... ?enlendi Forum...Aygün , Emre, Burak nerdesiniz... Hadi Ufuk sendende birtane bekliyoruz..................... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
Bura?a dokunma ...o ?imdi asker,cany neler ister:-)
syrada Ufuk var.Aygün Emre zaten aktif durumdalar... geriye bi ben, bi sen kaldyk.Sende 8 ay falan diyosun.Bnede ba?ymyn çaresine bakayym artyk.Bu model öle çabuk bitmez ona göre...i?ler yo?un bu aralar...bakarsyn bitmi? halini koyarym.Kal sa?lycakla |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Allaaa, ben zamanynda T-28 almy?tym ama gözümde büyüdü, yapmayyp sattym.. Fakat aklymda kalmy?ty.. Çok iyi oldu abi, ama bunu da a?amalaryyla isteriz.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Ka?an cym bu ara i?ler çok yo?un.Dolayysyyla kendimize maket yapamyyoruz.Terzi kendi sökü?ünü dikemez hesaby...
Ama elimizden geldi?ince bi?eyler yapma gayretini göstericez.A?amalarda biraz kesinti olsada en azyndan bitmi? resimlerini koyacaz elbette:-) kal sa?lycakla... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
T-28 hakkynda çok ?ikayet var Yzzet abi, yaparken sopa isteyecek bir model gibi görünüyor. Pek keyif vermeyebilir, ama nanenin ba?ka kimdede kiti yok.
T-50'yi ilk defa maket olarak görüyorum, gözümden kaçmy?, ben onu bekleyeyim. Ümit, ben yatyyorum arkada?ym ne üretimi peeeeh... "Fyrtyna gibi esece?im" diyen Ardeth beyi dü?ünsün. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet Abi kolay gelsin T-28 ICM ile aynymy ben de mevcut çok parçaly diye elime almadym.Emrecim T-50 yide miniart firmasy 1/35 hemide personeli ile piyasaya sürdü.Fyrtyna çykmadan tedbirimizi alalym bu fyrtyna yalan rüzgary olmasyn.:)
Selamlar Tora Bora |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
T-28 hakkynda çok ?ikayet var Yzzet abi, yaparken sopa isteyecek bir model gibi görünüyor. Pek keyif vermeyebilir, ama nanenin ba?ka kimdede kiti yok. T-50'yi ilk defa maket olarak görüyorum, gözümden kaçmy?, ben onu bekleyeyim. Ümit, ben yatyyorum arkada?ym ne üretimi peeeeh... "Fyrtyna gibi esece?im" diyen Ardeth beyi dü?ünsün. Fyrtyna ba?ka yerlerde esecek ;) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar iyi dilekleriniz için te?ekkürler.Napalym,gülü seven dikenine katlanyr:-)
Taryk cym ICM in yan kurulu?uymu?,böyle söylendi bana... Aygün fena geliyor gibi,aya?ynyzy denk alyn,ona göre... iyi modeller... |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
sevgili Emre,valla ?ikayet edilecek kadar kötü bir kit de?il,bütün modelcilere duyurulur.Hani derler ya çok gezenmi bilir,çok okuyanmy...burdada az model yapanmy bilir,çok model yapanmy bilir:-) diyerek gerçektende de?i?ik ve çok model yapan arkada?laryn daha tecrübeli olacaklaryny dü?ünüyorum.Bu modelde sandy?ymyz gibi korkulacak bir model de?ilmi?.Tek sorun di?i erkek bölümlerinde deliklerin biraz daha geni?letilerek açylmasy.Yoksa zor geçiyor parçalar birbirine.Paletler bakla palet.Onun haricinde parça uyumu gayet güzel,çapak falan yok(çok nadir bazy yerlerinde)...T-28 sevenlerin almasy gerekti?ine inandy?ym bir model çykty do?rusu.Son durumu bu...
![]() ![]() ![]() ![]() syra paletlerine geldi.Her ne kadar bilsekte sevgili ÖZGÜR(Freeman) karde?imin paletlerle ilgili makalesini okuduktan sonra daha bir kolay yapaca?ymy zannediyorum.Ne demi?ler el elden üstündür..Özgür cüm eline sa?lyk bu makale için... Arkada?lar,syrada gemi severler için sürprizlerimiz var...hazyr olun...nemi var...az sonra:-) kalyn sa?lycakla |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Izzet abi.. Bu model düsündügümden güzelmis.. Yalniz, su kulenin yanindaki metal cikintilar biraz kalin gibiler sanki? Bu kiti elime alip birakmistim, almaya karar verdim, süper eskitilir bu :)
Makale konusunda ise, nezaket göstermissin yine..Yeni baslayan yada bakla paletlerden cekinen arkadasalara bir nebze olsun yardimci olmak istedim..Senin tecrübende ki bir modelcinin pekte ihtiyaci olacagini sanmiyorum ;) Bu kitin boyama ve eskitmesini merakla bekliyorum, kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet abi görünce canym çekti, ben de okuduklarym yüzünden uza?yndan geçmiyordum kitin, anla?ylan alyp denemek lazym.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet Abi ,kolay elsin.Çok e?lenceli bir Kit'e benziyor.Yzlemedeyim...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Özgür cüm,olurmu hiç,genç arkada?laryn hepsine ihtiyacymyz var.Net de dola?yrken bu tankla ilgili resimler gördüm.Dedi?in gibi kalyn geldi banada,onlara bir el atyverelim o zaman...ayryca bu kitte motor detayy da çykyyor(Emre kulak ver sende),2 de?i?ik namlu var.KT-28 Gun ve L-10 gun...ben KT-28 i yapyyorum,haberiniz olsun.
Ümit bende izletmeye devam ...ona göre:-) |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Way izzet abi nelere ba?lamy? ?enlenmi? ortamlar. T50 den bende de var bir tane ammma syra ne zaman gelir bilinmez, bir gaz gelir ba?laryz belki.
Neyse tra? yapmayayym. Keyifle izleyelim. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
eeeeh.......byrakyyorum ben modelcili?i...balkonda civciv yeti?tircem........
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Yzzet abi görünce canym çekti, ben de okuduklarym yüzünden uza?yndan geçmiyordum kitin, anla?ylan alyp denemek lazym. Ynanmadyn sözüm ile,gör Emrecim gözün ile. |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Ercan cym gündüz uyku,gece uçu?...yinede insan kendini alamyyor ?u model i?inden ya,de?ilmi...senide buralardan izlemek gerçekten büyük bir keyif bizler için...iyi uçu?lar sana...
Hüdo sakyn ha...bende balkonda ördek yavrusu yeti?tireyim dedim,hakkyn rahmetine kavu?turduk...vebali kötü oluyor sonra,ona göre...sen iyisimi gel yine aramyza,az üretmek hiç üretmemekten iyidir...özledik modellerini,e koy bi?eyler artyk... Dedim ya Ydris konu?tumu a?yr konu?ur,buyrun bakalym... Neyse modelimizin son durumu hakkynda neler var görelim. Sevgili Özgür ün ikazyny dikkate alarak,metal çykyntylaryn hepsini kestik,onun yerine bakyr telden yaptyk.Sanyrym nerden kesip biçti?imiz resimdende anla?ylabilir durumda.Sonra yine etrafyny daha ince sary telden dö?edik.üstünün yuvarlaklaryda pembe tutkaldan yapyldy.Sabahta sol tarafyn bakla paletleri dö?endi.Durum bundan ibaret ?imdilik.Sevgili Hüdo ?imdi balkonda ne yeti?tirir bilemem... ![]() ![]() ![]() üst orta bölümdeki paletler biraz havada kalmy?,indirdim o bölümü...resimde gördüm hatayy... kalyn sa?lycakla |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |