![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Acytyr my? Acytmaz gibi geldi bana. Temiz temiz. Neyse en azyndan Bronco çykartmadan almy?syn. Herifler Humberlar'dan bir girdi, yakynda Alman zyrhly arabalaryna da giri?irler belki. Kaan'yn a?zy yanmy?ty ondan. Evet, :) Staghound'un kutusunu açar açmaz Paramparçaaa adly ?arky çalmaya ba?lady kafamda.. Korkup kapadym kutuyu.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Bi zorlu?u olmayan basit bir model. Sen bunu havada karada bitirirsin. Yok be Abi , zorlu?undan de?il , ben yaryda byrakyp unutursam diyorum.Flak 8 Ay'da bitti neredeyse.Tezgahta El de?meden 7 Ay.Dile Kolay:) |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: heydrich
Orjinalini yazan: idris
Bi zorlu?u olmayan basit bir model. Sen bunu havada karada bitirirsin. Yok be Abi , zorlu?undan de?il , ben yaryda byrakyp unutursam diyorum.Flak 8 Ay'da bitti neredeyse.Tezgahta El de?meden 7 Ay.Dile Kolay:) Ta? my atyyorsun arkada?ym 2-3 senede maket bitiriyorum diye? Hüdaverdi yeti?, yava? modelcilere sata?yyorlar! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Size destek çykayym, tezgahyn altynda bir yerlerde 1/48lik F-106 yatmakta. Sene 90 my desem 91 mi desem yapymyna ba?ladym. Arada 4 ki?iyi dola?ty her seferinde geri geldi ve hala zympara a?amasynda beklemekte:D
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Ya?asyn yava? Modelci'ler...:)
|
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Gaza gelmek dedikleri buymu? demek...
ahanda hazyr ettim Astar atmaya..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Eh artyk Yaryn devam ederiz... |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaki parmak izine ammaaannn dikkat!
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
bundaki kule ve silahlar sanyrym sdkfz 234/1 ile ayny...20 mm uçaksavardan bozma top ve mg34...do?rudur sanyrym, bir bilen yardymcy olabilir mi?
|
|
161...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: balpete?i
bundaki kule ve silahlar sanyrym sdkfz 234/1 ile ayny...20 mm uçaksavardan bozma top ve mg34...do?rudur sanyrym, bir bilen yardymcy olabilir mi? Her?eyden önce her ikisinde de uçaksavar de?il tanksavar topu var. 234 deki 2cm KwK 38L/55 222 deki 2cm KwK 30 234 lerin bir bölümü (Schwebelafette) uçaksavar ta?ymy? (2cm flak 38). |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Yazmayy unutmu?um,kuleleri de tamamen farkly.
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Garip geldi?i için yukardaki mesajda yazmamy?tym ama ?imdi kontrol ettimde 234 ün uçaksavarynyn kalibresi 112.5 mü?.
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Arkadaki parmak izine ammaaannn dikkat! Merak etme Karde? , Astar öncesi heryer tekrar zymparadan geçecek.Farkettiysen halen sa?da solda çapaklar mevcut. |
|
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Aygün bey, sizi de sahalarda görmek istiyoruz. Kompresör tamam, airbrush da tamam. Kli?e bir laf atayym ortaya bari... Dönü?üm muhte?em olacak. :D |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Aygün bey, sizi de sahalarda görmek istiyoruz. Kompresör tamam, airbrush da tamam. Kli?e bir laf atayym ortaya bari... Dönü?üm muhte?em olacak. :D Sen hele bi dönde...!:) |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
?imdide yo?un bir ?ekilde Ön gölgelemeye geçildi.Biraz yo?un tutmamyn sebebi kullanaca?ym Ana Panzer Grey Rengimi açyk bir Renk olarak seçmemdi.Birazda Ya?ly Boya eskitmeden sonra istedi?im renge ula?acaktyr...(Umarym) Denemekte fayda var...
![]() ?imdide Gunze'nin Wheathering setinden Pas rengini alyp direkt Egsoz'lara uygulamakta syra... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Pas Rengi'ni Ana Boya'dan önce atmamyn sebebine gelince...
Egsozlarda'ki a?yry ysynmadan atan Boya'nyn dökülüp o bölgede Pas olu?masyny biraz daha gerçekçi kylmaktyr amaç... Bunun içinde aldym tuzu elime...Biraz da yslamak lazym tabii... ![]() Sonra bölgesel sürdüm Egsoz'lara... ![]() ![]() Üzerine Ana Rengi attyktan sonra , tuzlary dökerek daha gerçekçi bir görüntüdür etmek amacym... Bugün devam edecektir...Haftasonu bitirmek ümidiyle...Hadi herkes Maket ba?yna.. |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Misal olarak , daha önceki modellerimin birinde ayny i?lemi Toprak ile ettiydim...Tatminkar bir Sonuç almy?tym...?imdide Tuz...
![]() ![]() Toprak daha pis yapy?yyor kurudumu Dikkat!!!!!!! Düzenleyen heydrich - 09/02/2008 Saat 11:50 |
|
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |