![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/02/2008 Saat 09:28 |
Selam herkese
Kendimi gaza getirerek Maket etmeye devam ediyorum... Kit Tamiya'nyn 1/35'lik bol çapakly ama bir o kadarda zevkli bir Kiti'dir... Yapym a?amalaryny sizlerle payla?mak istedim... ![]() ![]() ![]() |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Ufak tefek ana alt Gövde ile ba?ladym...
![]() Daha sonra iç rengini Beyaz'y hafif kyrarak atyverdim... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Ylk önce içindeki a?yr Makinalyyy bitirip , hazyr hale getireyim dedim...
![]() ![]() Sonra alete komple Flat Siyah atyverdim... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Kuruduktan sonra Napples Yellow ile Kuru fyrçalama yaparak daha bir hareket kazandyrmakty amacym...Ufak Makinalydaki Kalyp izi kalmy?...Amaneyn:)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen heydrich - 04/02/2008 Saat 10:54 |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Daha sonra Ana gövdeyi birle?tirdim.Gayet iyi oturdular birbirlerine...Ama Çapak yok de?il...
![]() ![]() ![]() Bugünlük bukadar ... Ak?ama tekrar ba?yna oturabilirsem devam edecektir... Herkese bu arada iyi Modeller... |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kitin ya?yny dü?ünürsek o kadar çapak bence ola?an sayylabilir. Yalnyz ölçek 1/32 olacak sanyrym, 1/35 de?il...
Ümit seni de maket yaparken görmek istiyoruz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Ümit yapyyor zaten :)
Bakalym bende de bir tane adam edilmeyi bekliyor. :) kolay gelsin. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Kitin ya?yny dü?ünürsek o kadar çapak bence ola?an sayylabilir. Yalnyz ölçek 1/32 olacak sanyrym, 1/35 de?il... Ümit seni de maket yaparken görmek istiyoruz. 1/35 yaa , dur Allah a?kyna kafamy kary?tyrma.E yapyyoz ya...Daha ne yapayym size...Elimin Pasy bile gitmedi daha..Yava? yava?:) |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kutuda yazana inanma, eski Tamiyalaryn bir kysmy Monogramlar gibi 1/32, hafyzam beni yanyltmyyorsa bu da onlardan biri. Benim yapty?ym eski Panther A vardy mesela, normal Pantherlerin yanynda biraz toraman duruyordu.
Yava? yava?, devamly devamly.... Aygün bey, sizi de sahalarda görmek istiyoruz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
almayy dü?ündü?üm bir kitti, ama almaya kesinlikle karar verdim...kolay gelsin, baya?y güzel oluyor...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Eski, ucuz ve kolay oturan bir kitti. Tamiya cingözlük yapyp içine asit indirme (photo-etch) parça ekleyip fiyatyny direk 2 katyna çykartty, artyk bence eskisi kadar ucuz olmayan ama hala eski kalyply bir kit oldu.
Yine eski asit indirmesiz olanyny bulursanyz 1 günde pytyr pytyr toplanyr. Tabii detay ve ölçek namyna çok ?ey beklemeyin. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: heydrich
Ylk önce içindeki a?yr Makinalyyy bitirip , hazyr hale getireyim dedim... Büyük olan 20 mm,küçük olan 7.92 mm sanyrym. 7-8 dolar fiyaty varken alynabilirdi ama 32 ölçe?e 1-2 parça metal kondu diye 20 küsür dolar istemek anca tamiyaya yaky?yr. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Mg34 ofak olan....di mi?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Sanyrym.
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Büyük olan 20 mm,küçük olan 7.92 mm sanyrym. 7-8 dolar fiyaty varken alynabilirdi ama 32 ölçe?e 1-2 parça metal kondu diye 20 küsür dolar istemek anca tamiyaya yaky?yr. Haklysyn Ydris Abim...Fiyaty 27.76 YTL.Ama herzaman yapmak istedi?im bir Kit oldu?u için fazla dü?ünmedim , aldym. Du bakalym bitecekmi...:) |
|
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Bi zorlu?u olmayan basit bir model.
Sen bunu havada karada bitirirsin. |
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Mg34 ofak olan....di mi? Olsun , oda acytyyor... |
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Acytyr my? Acytmaz gibi geldi bana. Temiz temiz. Neyse en azyndan Bronco çykartmadan almy?syn. Herifler Humberlar'dan bir girdi, yakynda Alman zyrhly arabalaryna da giri?irler belki. Kaan'yn a?zy yanmy?ty ondan.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |