![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/01/2008 Saat 15:56 |
Zvezda'nyn T-34leri hakkynda olumlu yorumlar okuduktan sonra Revell'in Zvezda kalyp T-34ünü yapmaya karar verdim. 1-2 yerde göze çarpan ufak göçükler dy?ynda olumsuz bir ?ey görmedim. Bir de paletlerin vinil olmasy çok iyi de?il. Her ne kadar "vinile hayyr illa bakla olsun" diyenlerden olmasam bile T-34 gibi baklalary büyük, idler wheel(Türkçesi ne hep unutuyorum, paletteki bo?lu?u alyp gergin durmasyny sa?layan teker i?te) küçük olan araçlarda bakla palet ?art.
![]() Çok az macun kullanymyny takiben komple ye?ile boyadym. Ardyndan kenar kö?e bazy yerleri hamur silgi ve tuz kullanarak maskeleyip beyaz attym. ![]() Maskeleri söktükten sonra ince bir kat daha beyaz atyp dekalleri uyguladym. Ma?allah taret reklam panosu gibi oldu :) ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Parlak vernik atyp kuruduktan sonra sade nescafe kyvamynda terebentinle inceltilmi? koyu kahve ya?ly boyayy tüm modelin üzerine sürdüm, öylece byraktym.
![]() ![]() ![]() Syrada pas vs gibi eklemeler var.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Tahta sandyklary daha önce okuyup da denemedi?im bir yöntemle boyadym.
Önce çöl sarysy rengine boyadym. Ylk denk gelen boya british gulf sand oldu, onu kullandym. ![]() Ardyndan çok inceltilmi? gunze clear orange attym. ![]() En son terebentinle iyice inceltilmi? koyu kahve ya?lyboyayla yykadym ![]() Gerçi ufak tefek dökülmeler haricinde bu kutu da beyaz olacak, deneme tahtasy olarak kullandym sadece :) |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Kaan, meshur bir arac secmissin ;)
![]() Benimde kis kamuflajli bir T-34 niyetim var, bakalim ne zamana ama.. |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Evet, ky? kamuflajly T-34 ararken ilk buldu?um resimlerdendi. Resimde öndeki yol tekeri farkly, kitte hepsi ayny verilmi?. Neyse o kadar olsun, çamura bulayynca çok farketmez dedim :)
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
bende dün aldym aynysyndan,ar?ive ilave ettim...kysmet diyelim bir gün in?allah...
ellerine sa?lyk,ya?lary paslary görelim bir an önce de gaza gelip yapalym modeli:) kolay gelsin |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Çamurlama i?lemini terebentinle sulandyrdy?ym toz pastel ile yapmaa ba?ladym.
![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Güzelmi? hemen edinile. Paletler ve toza yslak havasy vermek istersen toz pasteli future (parke cilasy) kary?tyryp boca edebilirsin.
Kolay gelsin. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
kaptanym Bauhause un yanyndaki Reel de var 1 adet(Toys shop)...evveli gün gördüm...kalmy? bir tane...kurbanlyk koyun gibi masum masum duruyo tezgahta,haberin ola...(ben edindim Bahçe?ehirdeki Toys dan...ordada 1 tane vardy)
iyi uçu?lar sana... |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Tamiya weathering stick ile sol palete kar yaptym.
![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
bugün ankamall'daki d&r'da da gördüm, hatta elime alyp inceledim ve bilindik revell dü?manly?ym ile "ya revell'in hangi düzgün ürününe rastladyn da bu düzgün olacak!!!" deyip sakince yatty?y rafyna koydum...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: balpete?i
bugün ankamall'daki d&r'da da gördüm, hatta elime alyp inceledim ve bilindik revell dü?manly?ym ile "ya revell'in hangi düzgün ürününe rastladyn da bu düzgün olacak!!!" deyip sakince yatty?y rafyna koydum... Orjinalini yazan: Lonewolf
Zvezda'nyn T-34leri hakkynda olumlu yorumlar okuduktan sonra Revell'in Zvezda kalyp T-34ünü yapmaya karar verdim. Konu ba?ly?ynda da yazyyor ne oldu?u. |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Kar, çamur, kürek, halat vs. eklenip mat vernik atylmasyyla model bitti..Ya da bitti gibi..
Muhtemelen mat vernik kuruduktan sonra Ercan Kaptanyn önerdi?i ?ekilde çe?itli yerlere yslak çamur uygulamasy yapaca?ym. ![]() ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Tamiya'nyn kar efekti için olan weathering stick ürünü ile paletlere yapty?ym kar pek de içime sinmedi aslynda..
Bu arada halat ve ?effaf far camy bitiremedi?im Dragon Su-100 kitinden.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Ka?an ellerine sa?lyk.Yalnyz ?u sa? taraftaki antene bir el atyversen sana zahmet...
![]() dibi zannedersem dolu ve kademeli gibi,ayryca konik geliyor a?a?ydan yukary do?ru,ayny zamanda düz...ne dersin..haddim olmayarak yazdym,kusuruma bakma...kal sa?lycakla |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Haklysyn Yzzet Abi, sanyrym fazla ince yapty?ym için kyvryldy.. Anteni de?i?tirirken altyna da parça ekleyeyim. Sa?olasyn.
Yazynyn kalan kysmy olmamy? ama.. Ne demek haddim olmayarak, kusura bakma falan? Duymamy? olayym abi... Daha do?rusu okumamy? olayym :) |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel görünüyor.Ellerine sa?lyk. Hemen edinilecek . Yzzet abi adres için te?ekkürler.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |