![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() Gönderim Zamanı: 25/01/2008 Saat 13:44 |
modelimiz Trumpeter firmasynyn çykardy?y 00323 no lu "British Challenger 2 MBT(OP.Telic) Iraq 2003" kiti.
Kit: 435 plastik parça, iki adet vynil palet, halat için verilen ip parçasy, dekal ka?ydy ve yol tekerleri için verilen yumu?ak plastik parçalardan olu?uyor. kitin kutu incelemesi yakynda tamamlanyp sitenin inceleme bölümüne eklenecek. dün ak?am dayanamayyp incelem faslyndan üretim faslyna geçtim. öncelikle yakla?yk 1 haftadyr yapty?ym referans resim incelemelerinden sonra modele biraz detay eklemeye karar verdim. Kit için hazyrlanmy? detay seti piyasada mevcut ancak çok ayryntyya girmeden basit yöntemlerle ve malzemelerle kendim yapabilece?im seviyede detaya girmek niyetindeyim. (ayny kitten 2 tane var elimde, kendi yapty?ym detaylar beni tatmin etmezse di?erini hazyr detay setleriyle imal ederim ) neyse bukadar laf kalabaly?y yeter. ilkönce imalata taret kysmyndan ba?ladym. toplam 5 parça olarak verilmi? namluyu birle?tirdim. daha sonra namlu üzerindeki kelepçe detaylaryny yokederek kendi yapty?ym parçalary eklemeye ba?ladym. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() |
Eee termal kylyf, körük falan orjinal haliyle mi kalacak? Sana yaky?maz, biz böyle aly?madyk :)
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() |
Vrnn,vrnnn
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() |
Ahanda cahalanger:D
Benim çelyncyra bir milyoncudan çöl etekleri aldym geçen cumartesi, ben de ?enli?e katylsam my?:) Düzenleyen Ares - 26/01/2008 Saat 04:31 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() |
"Cahallenger" diye yazylyr,lütfen düzeltelim.
Birde boyarken "Budger" kullanacak mysynyz? Not:Tükanym bi milyoncu de?ildir. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() |
Orjinalini yazan: Ares
Ahanda cahalanger:D Benim çelyncyra bir milyoncudan çöl etekleri aldym geçen cumartesi, ben de ?enli?e katylsam my?:) tükkan senin ares. kap gel cahalanjeri. yalnyz kalmasyn benim gariban. süper olur. ?alancyr çetesi topi?i olsun. zaten kelepçeyi yanly? yapmy?ym. |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() |
Orjinalini yazan: Lonewolf
körük falan orjinal haliyle mi kalacak? eeee ?eeeyyy ate?e körükle gitmesek. körük iyidir iyi kalsyn böyle. neyse sizde ?alanjör varsa bekliyoruz efenim. |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() |
Orjinalini yazan: idris
Not:Tükanym bi milyoncu de?ildir. do?u YTL geçmiyor. 1 euro'cu orasy. |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
neyse sizde ?alanjör varsa bekliyoruz efenim. Aslynda bende de bir çöl çelyncyry var, çok uzun zamandyr yarym bir ?ekilde bekliyor. Ama ?u an tezgahta bir sürü maket..... hymm araya syky?tyrabilirim belki :) |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
gürkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() |
.
Düzenleyen gürkan - 29/01/2008 Saat 23:43 |
|
look in my eyes you will se fire
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() |
imece usulü baslik olmus :)
Bu kadar zamanda sadece "namlu" mu bitti Panzerjäger bey.. :) Kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() |
Orjinalini yazan: freeman
imece usulü baslik olmus :) Bu kadar zamanda sadece "namlu" mu bitti Panzerjäger bey.. :) Kolay gelsin.. ortak ba?lyk olsun i?te bu. ?elenjyry olan gelsin meydana. ortak üretim ortak mutluluk. üretelim güzelle?elim :) haftasonu üretim Sekteye u?rady. ?imdi de tezgah avcylara ta?yndy?y için üretim haftaiçi ile synyrly. yani haftayaaaaaaa bulu?aalym haftayaaa..... namlunun kelepçelerini yanly? yapmy?ym zaten pazartesi ilk i? onu düzelticem...... |
|
![]() |
|
idris
![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
namlunun kelepçelerini yanly? yapmy?ym zaten pazartesi ilk i? onu düzelticem...... Tamda en görünen yerde olmasy çok kötü olmu?.Yazyk valla. |
|
![]() |
|
gürkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() |
.
Düzenleyen gürkan - 29/01/2008 Saat 23:44 |
|
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() |
sondan 9ncu foto?raftaki namlu e?ri mi yoksa foto?raf makinesinin objektifi mi öyle çekime ayarlanmy??...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
idris
![]() |
Orjinalini yazan: gürkan
selam slenzercylar budaha bitmedi epey i?i var yykamalardan sonra buhalde selenzer saygylar Burasy ba?ka forumlara benzemez,kurallary vardyr,"Türkçeyi düzgün kullanalym" da onlardan biridir. "budaha" de?il bu daha,"buhale" de?il bu hale gibi. Bunun yanysyra nokta,virgül,cümleye büyük harfle ba?lamak gibi ayryntylar da var. |
|
![]() |
|
gürkan
![]() |
Orjinalini yazan: idris
"Cahallenger" diye yazylyr,lütfen düzeltelim. Birde boyarken "Budger" kullanacak mysynyz? Not:Tükanym bi milyoncu de?ildir. sen cuvaldyzy kendine bi ............... sonra i?neyi bize batyryrsyn Düzenleyen gürkan - 28/01/2008 Saat 04:09 |
|
|
|
![]() |
|
idris
![]() |
Ayny hatalar hala devam ediyor.
"Cahallenger" sizin yazynyzdan alynty,"Budger" karde? bir siteden alyntydyr. |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |