Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: tamiya 1/35 Wespe | |
Yazar | Mesaj |
zizu999s
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Konu: tamiya 1/35 Wespe Gönderim Zamanı: 12/01/2008 Saat 21:25 |
bir iki ufak eksi?i dy?ynda bitti sayylyr. yapmasy zevkli bir kit.
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 13/01/2008 Saat 14:05 |
Eline sa?lyk AVF yapylynca seviniyorum.Bir kaç ?ey söylemek istiyorum , paletleri gun metal ile boyadyktan sonra üstünden dark brown ile geç sonuçta araclar toprakta gidiyor.Metal renk olacak alet edavaty gunzenin dark iron ile boyayyp parlatyrsan daha ?yk bir görüntü yakalarsyn.Bir de toz pastel toprak tonlary ile
yürür aksama çamurluklara uygula çok daha güzel sonuçlar elde edersin.Yyi çaly?malar:) Tora Bora |
|
balpete?i
Üye Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
Gönderim Zamanı: 13/01/2008 Saat 14:13 |
yapmak istedi?im bir kit, güzel olmu?...rengi sorucam, renk kodu nedir? sanki alman araçlarynda daha önce görmedim gibi geldi...
|
|
161...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 13/01/2008 Saat 16:52 |
Kutu kapa?ynda boyandy?y gibi.
Panzer grisi üzerine ye?il. |
|
zizu999s
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 13/01/2008 Saat 18:43 |
Orjinalini yazan: torabora
AVF yapylynca paletleri gun metal ile boyadyktan sonra üstünden dark brown ile geç sonuçta araclar toprakta gidiyor.Metal renk olacak alet edavaty gunzenin dark iron ile boyayyp parlatyrsan daha ?yk bir görüntü yakalarsyn.Bir de toz pastel toprak tonlary ile yürür aksama çamurluklara uygula çok daha güzel sonuçlar elde edersin. Tora Bora yapym a?amasynda paletleri ne ?ekilde boyayaca?ym konusunda epey bir tereddüt ya?adym açykçasy. tavsiyelerinizi bi dahaki sefere uyguluyaca?ym. te?ekkürler. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |