Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: Kanopi vernikleme | |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Konu: Kanopi vernikleme Gönderim Zamanı: 04/01/2008 Saat 09:19 |
Arkada?lar merhaba.Dün daha önce maskeleyip boyady?ym mig-15 kanopisini incelerken elimin çereçevelerdeki boyalary çykardy?yny gördüm.bu yüzden tekrar maskeleyip yeniden boyayaca?ym.Boyayy attyktan sonra kanopiyi maskeleri sökmeden verniklersem ?effaf parçalara zarar veririmiyim?Di?er parçalardaki hatalar telafi edilse de kanopi i?i birza huylandyryyor beni.ayryca uça?y testors enamel silver boya ile boyayaca?ym.Bu yüzeye vernik kullanmaly myyym?Selamlar saygylar...
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2008 Saat 12:19 |
silver la boyadyysanyz gerçek bir metal görünüm elde etmek istiyorsanyz sakyn vernik atmayyn.testors un sealar y var.ondan atmanyzy tavsiye ediyorum.normal vernik atarsanyz metal gri ye dönüyor..kanopi olayyna gelince.maskeleyin boyayyn üstüne atyn verni?i.maskelediyseniz bi sorun olmaz.ama maskelemeden atmaya kalkmyyn...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2008 Saat 13:30 |
Melih karde?im testors silverle boyamayy dü?ünüyorum.Ama bu boya metalizer de?il.Normal enamel..Sealer bunun için de etkili olur mu?
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2008 Saat 19:40 |
silver da metalic oluyor bildi?im kadaryyla.testors un metal serisinde o da var sanyrym.tam net bilgim yok tahminimce sealar atmanyz gerekicek.zira daha etkili olaca?yny dü?ünüyorum normal vernikten...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
phantom80
Gönderim Zamanı: 04/01/2008 Saat 20:59 |
Çok te?ekkür ediyorum Melih karde?im....
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |