Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Primer Seçimi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
istatistik
Üye Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2008 Saat 17:00 |
Boyama ve zympara yaparken eldiven kullanmany tavsye ederim. Ameliyat eldivenleri olurya. Paket paket satylan. Ne tozla u?ra?yrsyn ne boyayla...
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2008 Saat 21:01 |
Ameliyat eldiveni almayyn, sterilize edildi?i için daha pahalydyr. Sterilize edilmemi? "lateks muayene eldiveni" olarak satylan eldivenler var, genelde her eczanede Beybi firmasynyn bulunuyor. 100lük kutusu 8 YTL falandy ben son aldy?ymda, beyaz kutuda etrafy mavi veya ye?il çizgili.
Ameliyat eldivenleri sterilize edilip paketlendi?i için onlary çoklu paketli bulmak çok daha zor, hem de dedi?im gibi daha pahalylar, hiç gerek yok. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
wreath
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2008 Saat 21:56 |
Tamamdyr yaryn onu da halledeyim :) te?ekkürler beyler.
|
|
istatistik
Üye Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2008 Saat 22:59 |
Aha bende ondan dedim di zati :)
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |