Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: su-122 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
hudaverdi
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 337
Alıntı hudaverdi Cevaplabullet Konu: su-122
    Gönderim Zamanı: 22/12/2007 Saat 03:14
yakla?yk 6-7 ay önce,satycy ile yapylan'bana bir gece de bitcek maket söyle,1 günde yapylcak bi ?ey söyle,her yapty?ym maket yyllarca yarym yarym yatyyo,yeter artyk'?eklindeki kavgadan sonra,bi gece de bitcek diye o gece ba?lady?m ve hala bitmeyen bir öykü daha.....
   zerre kadar merakymy çekmeyen,ilgilenmedi?im rus tanklaryndan biri ile maceram öyle ba?lady.hatta yapmaya ba?lady?ym gece belki gaza getirir diye youtube dan kyzyl ordu mar?y ile takviye bile aldym,6-7 ayyn sonunda gelinen durum budur.
    humbrol 30 u baya?y bi beyaz ile açarak boyadym,sa?yna soluna hafif bir pas üfledim,dur biraz da ?u gunze nin toz seti ile dokanayym derken durum budur.gunze toz u fazla kaçyrdym gibime geliyor,acaba böyle mi kalsa yoksa tozu geri almanyn bir formülü var mydyr?muslu?un altyna tutsam durum ne olur,tozlar akar gider mi,yoksa eriyip sa?a sola yyvy?yp kalyr my?daha önce yapan arkada? varsa tecrübesini payla?yversin.
(namlu ve motor kysmy bildi?imiz siyah toz pastel,paletler tümden humbrol rust,gerisi gunze nin toz pastel seti...pastel i uygulayaly 3 gün kadar geçti)
(haa bu arada istanbul ve tercihen anadolu yakasynda olup da,elinde hibe edilebilecek 2 adet t-34 serisi bir tankyn egsoz u olan bir arkada? varmydyr????:(((

IP
oruç reis
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 934
Alıntı oruç reis Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22/12/2007 Saat 14:08
Size ne yalan söyleyeyim bende sevmem rus tanklaryny ama bir dio için T-34/85 yapylmayy beklemekte.
Hüdaverdi bey bu tankyn görüntüleri benim ho?uma gitti.
Bolu-Angara'ly Modelci
IP
Lonewolf
Admin Group
Admin Group
Simge
Tekniker

Gönderilenler: 437
Alıntı Lonewolf Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22/12/2007 Saat 14:45
Güzel görünüyor. Kapa?y kapaly yapsaydyn ke?ke. Yçeriden paletler gözüküyor :)
Kaank
IP
Melih Pekol
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 121
Alıntı Melih Pekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22/12/2007 Saat 18:28
suyla yykayynca bütün tozlar ve pasteller gider, ama devam etmek için iyice kurumasyny beklemek gerekir, bazy kapaly alanlara suyun girmesi kolaydyr da çykmasy o kadar kolay olmayabilir...

aslynda, vernik atyldy?ynda toz pastel etkisi % bilmemkaç oranynda da azalyr
MP
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma