Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: DAF XF Yeka? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 70
Alıntı truckmania Cevaplabullet Konu: DAF XF Yeka?
    Gönderim Zamanı: 16/12/2007 Saat 13:52
merhaba arkada?lar son çaly?mamy gönderiyorum umarym be?enirsiniz fotolar için kusura bakmayyn makinayy zar zor buldum model muhafazaya konulmadan önce foto?raflaryny çekemedim:((

Olumlu olumsuz ele?tirilerinizi bekliyorum hepinize iyi çaly?malar arkada?lar...

IP
ulubilge
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı ulubilge Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/12/2007 Saat 18:30
Çok güzel bir çaly?ma olmu? tebrik ederim . Özellikle temiz olu?unu ve sary rengini çok be?endim . Cam muhafazayy nasyl birle?tirdiniz ?
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
IP
Moses
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 372
Alıntı Moses Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/12/2007 Saat 23:12
Çok güzel bir çaly?ma, çok ho?uma gitti. Tebrik ederim ;) +10 puan.
Temizli?ine, i?çili?ine, rengine ve parlakly?yna bayyldym.
Sary renk uygulamasy zor renklerdendir. Tutunmasy ve kapatycyly?y di?er renklere göre farklydyr. Özellikle kö?elerde ve yuvarlak hatlarda. Sen bunu sorunsuzca halletmi?sin.
Ellerine sa?lyk ;)
E?er muhafaza kysmy silikon ve cam yerine plexi ve syvy yapy?tyrycy kullanylarak yapylsa idi hem çok hafif olurdu hem silikonlar göze batmazdy. Görünü?ü çok daha farkly olurdu ve parlama yapmazdy ;)

Düzenleyen Moses - 16/12/2007 Saat 23:15
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/12/2007 Saat 14:16
Ulubilge:camy ve tahtayy yaptyrdyktan sonra aldym dükkanlardan eve geldim baktym cam yerine tam oturmuyor 1 mm bo?luk daha gerekiyor allahtan silikonlary tam kurumamy?ty biraz yan kenarlary açtyrdym önce camy tahtanyn üzerine yapy?tyrmadan otutturdum baktym gayet güzel bir iki saat bekledim silikonlar ?ekil alsyn diye daha sonra modeli dy?tan camy içten temizledim tozunu aldym saç kurutma makinesiyle son bir kurutma ve toz alma fasly yaptym.tahtanyn oyuklaryna UHU nun yeni çykan ?effaf yapy?tyrycysyndan sürüp camla tahtayy tekrar birle?tirdim sorunsuzca yerine oturdu cam muhafaza yaptyrycak arkada?lara tavsiyem ölçüleri mümkün oldu?u kadar toleransly yapsynlar zira evdeki hesap bizim me?hur laaarjjjj abi leryn yapty?y hesaba uymuyor yorumun için te?ekkürler ulubilge....
Aslan abi:Abi çok saol bende çok te?ekkür ediyorum sana bi dünya takti?i senden ö?rendik bunlary yapmak için eyvallah cam olayyna gelince evde ölçüleri aldym camy yapycak adama gittim dedimki abi allah ryzasy için temiz bi i?çilik yap farky neyse vericem sanki adama öyle söylememi?iz cam bi geldi aman allahym her taraf silikon lekesi toz arty camlaryn kö?eleri kyryk tam bir facia tabi hiç ho? olmady bende elimden geldi?i kadar o silikon lekelerini falan temizlemeye çaly?tym ama sonuç çok tatmin edici olmady malesef ortalyk i?ini iyi yapmayan adamlarla dolu ama tahtayy yapan marangoza buradan te?ekkür ediyorum adam hem benimle çok iyi ilgilendi hemde yapty?y tahta cam cuk diye oturdu eyvallah Abi:))
birde artyk gelene?i bozdum syfyr modellerde yapycam bunlarda ho?uma gitmeye ba?lady sendenmi bula?ty ne:))
hehe hepinize kolay gelsin...

Düzenleyen truckmania - 17/12/2007 Saat 14:20
IP
lterlemez
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 303
Alıntı lterlemez Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/12/2007 Saat 15:10
Elinize sa?lyk çok temiz ve güzel bir çaly?ma olmu?, devamyny dilerim. Benim de ?öyle bir görü?üm var, ke?ke do?rudan ah?ap zemine de?ilde, çok detayly olmasa da, daha uygun bir zemine oturtsaydynyz (her ne kadar araç çok temiz dursa da, belki imalat hattyndan veya araç yykama ya?lama servisinden yeni çykmy?tyr de?il mi?).
Adriano Guisebbe Lentini
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/12/2007 Saat 16:42
do?ru abi aslynda öylede yapabilirdik çokta güzel olurdu ama böyle oldu bide fotolaryda tam istedi?im açydan çekemedim önden çekmeyi unutmu?uz mesela fotolary çektim modeli kartonladym bursadan kocaeliye getirdim o yüzden biraz aceleye geldi benim i?ler acele ve son dakika i?leri oluyor genelde ama model gerçekte burda görünenden çok daha temiz duruyor makine mikrobuna varana kadar çekmi?:))yorum için saolasyn
IP
Onur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 241
Alıntı Onur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/12/2007 Saat 20:05
Elinize sa?lyk, bence de çok güzel ve temiz olmu?, yalnyz FB logosunun olayy nedir anlayamadym:)
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/12/2007 Saat 21:47
TIRca?yzy akvaryuma hapsetmek olmamy? sanki. Bir de çok a?yr my acaba o, sanki kullandy?yz camlar çok kalyn. Nerede yaptyrdynyz bilmemekle beraber, Istanbul'da bu tarz cam kesip düzgünce yapy?tyran yerler var. Ya plexiglas ya da vitrin camy dedikleri ince bir cam kullanyyorlar, bu resimdekilere göre çok daha ince ve hafif oluyor.

Bir de ke?ke camy tabana sabitmeseydiniz diyorum, yuvasy varsa zaten kaymayacaktyr. Tutar bir aksilik olur model o muhafazanyn içinde hareket eder, çarpar kyrylyr. Düzeltme ?ansynyz kalmaz. Alttaki taban kysmyna camyn uyaca?y bir girinti açtyrmak veya bir çerçeve yaptyryp camyn ölçülerini bu çerçevenin içine oturacak ?ekilde yaptyrmak tozdan korumak için yeterli. Gerekti?i zaman muhafazayy da açabilirsiniz.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Blackbird
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 660
Alıntı Blackbird Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19/12/2007 Saat 15:18
Çok güzel elinize sa?lyk.
Kitin markasy ve ölçe?i nedir peki ?
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19/12/2007 Saat 22:40
Onur: modeli yeka?yn genel müdürü M****fa bey için yaptym kendisi hasta fenerbahçeli bu sebebten logoyu koyduk bu firmanyn gerçek tyrlaryda sary lacivert renktir o derece yani logo biraz büyük oldu tek sykynty o ben koyu bjkliyim bu arada...

Emre abi:Abi modelin camlary 6 mm kalynly?ynda yaptyrdy?ym ki?i akvaryum üreten bi vatanda? dükkanyna gittim baktym çok güzel akvaryumlary var benimde ho?uma gitti dedim bu adama yaptyryyim maceranyn gerisi yukaryda var zaten adam bize kelek yapty...model çok a?yr de?il tahtasy çok hafif modelin kendiside hafif ama cam çok a?yr oldu dedi?in gibi ilerde hareket eder diye bende dü?ündüm bu sebeble az yapy?tyrycy sürdüm bol bulamaç olmady yani oluklar çok derin olmady?y için yanlardan hafif basky uygulady?ymzda camy kaldyryryz ilerde bana kalsa akvaryuma koymazdym ama bursanyn imkanlary istanbul gibi de?il malesef:((

Blackbird: kit daf xf üretici firma italeri ölçe?i 1/24 modelizmo.com mmy mühendislik gibi firmalarda satylmakta
hepinizi iyi çaly?malar yorumlar için te?ekkürler ah bide ufakta olsa bi atölyem olsa da?ytycam ortaly?y merdivenalty üretim yapyyoruz:))))

Düzenleyen truckmania - 19/12/2007 Saat 22:43
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/12/2007 Saat 00:20
Bursa'da tabelacy falan var my, plexiglas kesen bir yer bulursanyz bir sonrakine çok i?e yarayabilir. Istanbul'da da çünkü bahsetti?im i?i camcy de?il de, tabelacylyk yapan bir yer yapmakta.

O camcynyn cany u?ra?mak istememi?tir, yurdum ****sy böyle parasyyla i? yapmayy sevmez, illa kelek eder.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/12/2007 Saat 22:28
aynen abi yurdum insany illa kele?ini yapyyo ?imdiye kadar kaç tane böyle i? yaptyysam illa kazyk yemi?imdir artyk bir dahaki i?i tabelacylary dola?yp plexiglastan yaptyrycaz bursada çok var ama ben bilmiyordum bu olayy saolasyn abi sanada iyi çaly?malar diliyorum ayryca bütün camianyn bayramyny kutlarym....
IP
Toughbeard
Moderator Group
Moderator Group
Simge

Gönderilenler: 405
Alıntı Toughbeard Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23/01/2008 Saat 21:41
muhafaza, muhafaza de?il banka kasasy mübarek :)

sary araçlara bayylyrym :p
Toughbeard

--------------------------
"Even Impossible says I M Possible" - Internetten alinti
IP
panzerjager
Üye
Üye

Gönderilenler: 651
Alıntı panzerjager Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/01/2008 Saat 10:07
ellerinize sa?lyk. benim de tyr yapasym geliyor bunlary görünce. modelin içinde külçe altyn var sanyrym. kur?un geçirmez cam ile korundu?una göre içinde önemli bir?ey gizli :)
?aka biryana gerçekten araçlary temiz yapty?ynyzda daha bi güzel durmu?. hep böyle temiz yapyn bence...
iyi modeller.
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01/02/2008 Saat 13:06
evet kasa gibi oldu plexiglas diye bi?ey icad edilmi? ama biz duymadyk:)) o kadar dalmy?yzki maket yapmaya hehe valla model ?imdi textilkent ikiz kulelerin 12.katynda yeka?yn genel merkezinde duruyor isteyen arkada?lar gidip kontrol edebilir külçeleri:))yorumlar için te?ekkürler...bu arada oranyn çaly?anlary falanda hasta oldu modele insanlar böyle ?eylere hayranlykla bakyyorlar
IP
Wngwie
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 14
Alıntı Wngwie Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/03/2008 Saat 21:15
arkasynda uzun araç yazysy my eksik yoksa bana my öyle geldi? (:
IP
heydrich
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 408
Alıntı heydrich Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26/03/2008 Saat 13:20
Ne kirletirim ben bunuuuu...........:)
vileda'dan isin kilici olurmu
IP
truckmania
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı truckmania Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 13:23
ayny dafyn birde kirli siyahy var daha önce göndermi?tim önceki sayfalarda görebilirsiniz hazyr kirlenmi?ini...
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04