Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: hobby boss | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
quadriga
Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 08/12/2007 Saat 19:03 |
benim faturam hep geliyo kutularyn içinde, declare low value invoiceyi i?aretledi?im için hep 100 dolaryn ve euronun altynda tutarlar yazylyyo faturaya. o yüzden problem çykmyyor.nazillinin kral postacysy ali abi geliyo arabasyyla koli getiriyo getirtti?im makete bakyyo güzelmi? lan deyip gidiyo. =)
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Gönderim Zamanı: 08/12/2007 Saat 22:35 |
Orjinalini yazan: quadriga
arkada?lar diyelim ki 5 adet 48 ölçek uçak makedi aldynyz bunlaryn 5i de bir kutuya konmuyor.bunlar genelde ya ayry ayry ya da iki ?er kutuya koyulup size ula?tyrylyyor. aly?veri? tutary 100 euronun altyndaysa korkmanyza gerek yok.gümrükte falan kalmaz.sadece 100 euro olayyna dikkat etmek gerekiyor. En son aldy?ym 4 adet 35 ölçek tank ile bir adet 72 ölçek uçak ayny kolide geldi. |
|
cobalt64
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/10/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 08/12/2007 Saat 23:23 |
Orjinalini yazan: grond
Orjinalini yazan: quadriga
arkada?lar diyelim ki 5 adet 48 ölçek uçak makedi aldynyz bunlaryn 5i de bir kutuya konmuyor.bunlar genelde ya ayry ayry ya da iki ?er kutuya koyulup size ula?tyrylyyor. aly?veri? tutary 100 euronun altyndaysa korkmanyza gerek yok.gümrükte falan kalmaz.sadece 100 euro olayyna dikkat etmek gerekiyor. En son aldy?ym 4 adet 35 ölçek tank ile bir adet 72 ölçek uçak ayny kolide geldi. Selam! Gümrükte sorun çykmyyor sanyrsam. Peki, benim 1. sayfa da yazdy?yma ne dersiniz? Hesabynyzdan kesilen tutar (maket+ta?yma)dolar bazynda türk lirasy olarak my my yoksa Hong Kong dolary olarak my kesiliyor? Yani türk lirasyna çevirdi?inizde hesabynyz tutuyor mu? Ben o yüzden sipari?i vermedim. |
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 09/12/2007 Saat 11:32 |
Kredi kartyndan Hong Kong dolary olarak kesiliyor.
|
|
Kaank
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |