Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Prag Hobby Dükkanları | |
Yazar | Mesaj |
raptor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Prag Hobby Dükkanları Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 00:45 |
selam arkadaşlar bayramda prag'a gidiyorum. Burada maket bulabileceğim yerler varmı. Bildiğiniz mağazaların adreslerini benimle paylaşırsanız sevinirim. Umarım ucuz birşeyler bulabilirim.
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 00:59 |
http://www.ares.cz/
her yerden çıkar bu ares Düzenleyen Tamer Özkan |
|
rudder
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 07:04 |
Adres bilgisini göremediğimden hangi şehirde olduğunu bilemiyorum bir de siz bakınız.
HobbyShop.Cz Bu mağaza Prag'da PECKA MODELAR Düzenleyen rudder |
|
Iyi Modeller
Ahmet |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2005 Saat 08:11 |
Şehir merkezinde MPM'in satış dükkanı var. Kesinlikle kaçırmayın. Bence Avrupa'da Amsterdam'daki Luchtvaart'tan sonraki en sağlam mekan. İnternetten yapacağınız kısa bir araştırma ve her otelin konsiyejinde yer alan haritalardan tam noktasını tespit edebilirsiniz. Nehir kenarından yeri yakın.
Dükkan iki bölümden oluşuyor. Biri tamamen araba modellerine ayrılmış. Yan taraf ise uçak-AFV-gemi... En yeni Hasegawa, Tamiya, Trumpeter gibi Avrupa ortalama fiyatlı markaların yanı sıra MPM'ler, detay setleri inanılmaz çeşit ve fiyatlarla karşınıza çıkıyor. Derin nefes alın ve dalın :) Bir de ellerinde kalmış bazı Çek firmalarının maketlerine inanılmaz fiyatlarla alabilirsiniz "sezon sonu" gibi... Örneğin Paris'teki havacılık müzesinde 40 euro gibi bir fiyatla gördüğüm Classic Airframes'in hedef çeken eğitim uçağı Fairley Battle burada sadece 5 euro idi!!! İyi alış-verişler... Tolga |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |