Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Hibe Teklifi | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: Hibe Teklifi Gönderim Zamanı: 15/11/2007 Saat 02:14 |
DYKKAT: TEKLYFYM KAPANMI?TIR!
Herkese Selamlar, Gün geçmiyor ki temizlik a?amasyndaki stoklarymyzyn arasyndan bir ?ey pörtleyip bizi ?a?yrtmasyn... Bu seferki özel bir teklif olacak. Dolaplary son kez silkelerken modelcili?i byrakan bir arkada?yn cami avlusunda bebek misali bende terketti?i Heller 1/24 Jaguar XJ-220 kitini buldum, kutu numarasy ya 71262 ya da 60768(ilki kutuda ikincisi planda yazyyor). ?imdi durum ?udur: Ben kesinlikle sivil otolar veya bu araçla ilgilenmiyorum. Fakat arkada? buna bir haller etmi?, sanyrym motoru çykartyp yapmy? fakat motor ortada yok, onu kutuya koymayy unutmu? :) Bunun harici parça eksi?i görünmemekle beraber bilemedi?imden sorumluluk almak istemiyorum. Aracyn ?asisi, gövdesi, lastik ve jantlary görebildi?im kadaryyla hala duruyor, ufak tefek bir kaç yvyr zyvyry da eksik olabilir - olmayabilir de. Teklifim ?udur: Ben bununla u?ra?yrym, bundan keser biçer bir ?eyler yaparym, eksikler için sana küfretmem diyen ilk arkada?a araç kutusu ve planyyla hibe edilecektir. Istanbul içi hibe elden yapylabilir, Istanbul dy?yndaki arkada?larsa olaya hibe+kargo masrafy olarak bakabilirler. Ylgilenen arkada?laryn 1 hafta içerisinde benimle temas kurmalary rica olunur, aksi takdirde kutuyu çöp tenekesine hibe edece?im haberiniz olsun. Selamlar, saygylar, sevgiler. Düzenleyen Emroglan - 22/11/2007 Saat 16:22 |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2007 Saat 10:50 |
bende de 35 ölçek yvyr zyvyrlar var onlardan veririm sana :) bak hibeli takas....
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |