![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
doga
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/11/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/11/2007 Saat 15:58 |
Merhabalar, ben daha once otomobil maketleri yapiyordum fakat bu benim ilk tankim...Uzun zabmandir maket yapamamistim sonunda 1-2 gun bos vaktim oldu ve tank deniyeyim dedim... Gerek tank icin gerekse askerin uniformasi icin gereken renkleri bulamadim o yuzden elimdeki renklerden yakin birseyler elde etmeye calistim... Ayrica yikama yapmaya o kadar istekliydim ki yikamadan once decalleri yapistirmayi unuttum...Biraz yikama yaptiktan sonra da aklima "acaba tanklara clear artiliyor mu? atiliyorsa hangi asamada?'' diye bir soru takildi...
Bazi fotollar koyuyorum, gun isigini kacirdigim icin biraz karanlik oldular daha iyilerini cekersem koyarim yine... Bu tanka ne yapmami onerirsiniz...Decalleri ne yapayim ? Simdi yapistirsam olur mu? Ayrica tekrar vakit buldugum bir zaman buna diorama yapmak istiyorum bunun yaninda hangi araclar olabilir? ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen doga - 12/11/2007 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
doga
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/11/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Birkac foto daha
![]() ![]() Düzenleyen doga - 12/11/2007 Saat 20:59 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Renk konusunda monitörler yanyltycy olur ama tankyn ve komutanyn rengi güzel duruyor.
"Clear" dan kastynyz parlak vernik ise o a?amanyn decallerden hemen önce yapylmasy daha iyi sonuç verir.Yinede siz decalleri yerle?tirin. Bu aracyn yanyna ayny renkten( aslynda farkly renkten de olabilir)hemen her aracy koyabilirsiniz. Sa? paletin birle?me yeri ile sol çamurluktaki ters duran fardan ba?ka göze çarpan pek bir?ey yok. Birde tekerleklerin kauçuk kysymlarynda pas rengine benzer bir renk var. |
|
![]() |
|
modena
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk. güzel bir çaly?ma olmu?. sa? tarafta havada duran yol tekerlerini a?a?yya indirebilseniz tam süper olacak kanymca....
|
|
red stallion
|
|
![]() |
|
doga
![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler yorumlariniz icin, fari ters yapistirmam gercekten fiyasko olmus :) Tekerleklerin kaucuk kisimlarindaki kahverengiyi camur olsun diye atmistim...Sanirim olmamis...clear den kastim vernikti evet decalleri uygulayip sonra atacagim...Matt vernik daha mi iyi olur? Tekeri de indirmek lazim haklisiniz
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk
tankyn yapym a?amalary tabi bu benim syralamam. 1-Montaj A dan Z ye 2-Ana renk ve kamulfaj alet edevatyn detay boyamasy 3-paletlerin boyanmasy ve eskitmesi 4-Tekerlerin siyahynyn boyanmasy 5-palet montajy 6-dekal gelecek yüzeye parlak vernik 7-dekalleme 8-komple mat vernik 9- yykama 10-metal eskitme 11-pastel kuru 12-?imdi seyre ba?la Bu araç erken dönem sava? ba?y di?er araçlaryda buna göre seçebilirisin ve genel boyan panzer gray. Tora Bora |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Stug'lar a?yrlykly olarak piyade birliklerine verilmi? araçlardyr. E?er bir canlandyrma yapacaksanyz bir grup piyade ile hücum anynyny canlandyrmanyz güzel olur.
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Gökhun KURT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Renk konusunda monitörler yanyltycy olur ama tankyn ve komutanyn rengi güzel duruyor. "Clear" dan kastynyz parlak vernik ise o a?amanyn decallerden hemen önce yapylmasy daha iyi sonuç verir.Yinede siz decalleri yerle?tirin. Bu aracyn yanyna ayny renkten( aslynda farkly renkten de olabilir)hemen her aracy koyabilirsiniz. Sa? paletin birle?me yeri ile sol çamurluktaki ters duran fardan ba?ka göze çarpan pek bir?ey yok. Birde tekerleklerin kauçuk kysymlarynda pas rengine benzer bir renk var. pardon, tekerleklerin etrafyndaki çember kauçuk mu yoksa ?? |
|
Tezgahtakiler:
1/72 Hasegawa Zero Figther 1/72 Revell S-100 Schnelboot 1/72 Revell Tiger (late) 1/72 Revell "Famo" 1/35 Tamiya Panzerkampfwagen IV |
|
![]() |
|
doga
![]() ![]() ![]() |
Canlandirma icin sozunuzu dinleyecegim ;Asker siparisi verdim:) Bu arada fotograflari daha net olanlar ile degistirdim. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Gökhun KURT
pardon, tekerleklerin etrafyndaki çember kauçuk mu yoksa ?? Evet. |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |