Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Spitfire Renkleri | |
Yazar | Mesaj |
jalopeura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Konu: Spitfire Renkleri Gönderim Zamanı: 07/11/2007 Saat 16:36 |
Herkese merhaba. Yapmaya ba?layaca?ym Revell 1/48 Spitfire IXC için renkler konusunda yardyma ihtiyacym var. Yapym syrasynda Revell'in boyalaryny kullanmak yerine Tamiya ve Model Master kullanmak niyetindeyim. Kylavuzdaki renklere göre Revell 68,79,57,48 kullanmak durumundayym. Bu renklerin Tamiya kar?ylyklaryny söyleyebilir misiniz? Ynternette ara?tyrdym fakat Tamiya'nyn bir çok marka kar?yly?yny bulmama ra?men Revell kar?ylyklaryny bulamadym (itiraf ediyorum bir kez bulmu?tym 1 ay kadar önce ?imdi bulamyyorum). Tamiya&Revell charty için link yardymynda bulunursanyz benim için kafidir.
Ba?ka topik açyp mesaj kalabaly?y yaratmamak maksadyyla: daha önce bu modeli yapan var my? E?er yapan varsa ve tecrübelerini payla?yrsa sevinirim. Yyi modeller, iyi üretimler |
|
Can Ayty?
|
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2007 Saat 09:36 |
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=4385
|
|
Koray Fenman
|
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2007 Saat 17:52 |
Üst kysym için ocean grey ve dark green , alt taraf için medium sea grey..
|
|
jet x
Üye Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 09/11/2007 Saat 09:07 |
Gunze Sangyo'da RAF COLOR seti olarak temin edebilirsiniz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |