![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
burcinemren
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/11/2007 Saat 19:01 |
arkada?lar slm
lucky model den sipari? verdim fakat iptal etmem gerekiyor.. ödeme için bankaya msg gitti sanyrym ama henuz shipped olmady mal.. cancek order ?eklinde bir yer göremedim, acil yardymlarynyzy bekliyorum.. |
|
''bunlar oyuncak degil kardesim olcekli model , anlayin artik yaw''
|
|
![]() |
|
burcinemren
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar,
?imdi adamlara guzelce durumu izah eden bir mesaj yazdym , hem mail attym hem de site içinde request yapylan bir yer var orada yazdym.. iptaller bu ?ekilde mi olacak , yardymlarynyzy esirgememeniz dile?iyle.. |
|
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba ben site icinde mesaj atabildiginiz o yere yazarak siparisimi iptal ettirtmistim bir kere.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
burcinemren
![]() ![]() ![]() |
ben de orada yazdym mesajy , peki sizin alacagynyz mal hazyr myydy , yani ne surede iptal ettirdiniz.. benim sipari? daha çok yeni , yani adamlar paketi henuz hazyrlady , hemen 1 saat içinde hem mail attym hem de o bölümde yazdym iptal talebimi..umuyorum ba?aryly oluruz yoksa mal gibi yanly? ölçek maly almy? olacagyz..
|
|
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
o sitede onlarin onceden belirledigi cesitli asamalar tanimlanmis durumda, her asama farkli bir renk ile gosteriliyor, siparisinizin durumunu onalra bakarak takip edebiliyorsunuz, eger bir saat icinde iptal ettiyseniz diger asamalara gecmemis olmalari cok buyuk ihtimal. Eminim iptal edildi diye size doneceklerdir, bana oyle olmustu.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
wolf1
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük bir ihtimalle sipari?inizi iptal edeceklerdir.Ve size 2 seçenek sunarlar çekilen parayy iade etmeyi veya bakiye gösterip o miktar kadar aly? veri? yapmanyzy taleb edeceklerdir.Para iadesi 2 haftayy buluyor.
|
|
![]() |
|
burcinemren
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar ilginize ve yardimlariniza cok tesekkur ediyorum , su anda eski vermi oldugum siparisin miktari - gorunuyor , saniyorum iptal edecekler , fakat bana henuz mesaj gondermediler , bakalim bekliyoruz..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |